luni, mai 29, 2023

Putine combinatii pot vindeca 10 boli grave! Toata Romania trebuie sa cunoasca acest remediu extraordinar de eficient!

Nu multe sunt remediile naturiste care pot avea o asemenea eficienta in vindecarea bolilor cum o are reteta urmatoare. Tot ce trebuie sa faci este sa citesti in continuare si sa urmezi pasii necesari pentru a prepara acest amestec uimitor.

Fie ca suferi de boala de reflux gastroesofagian sau osteoporoza, fie ca vrei sa slabesti, in farmacii gasesti o serie de medicamente sau de ceaiuri care promit ca te ajuta in aceste probleme de sanatate. Insa, pentru a nu te confrunta cu posibilele efecte secundare, iti recomandam sa incerci o mixtura obtinuta din ingrediente din natura.

Peste 100.000 de oameni mor in fiecare an de la medicamentele prescrise in monoterapie (tratament bazat pe un singur medicament). Din fericire, natura ne ofera tratamente si, uneori, chiar si cure pentru multe dintre bolile comune. Doua ingrediente din natura, care isi dubleaza proprietatile cand sunt combinate, sunt semintele de susan si mierea de albine.

Proprietatile semintelor de susan

Micutele seminte de susan nu sunt utilizate doar in preparatele culinare, ci au fost folosite cu mii de ani in urma in Egipt pentru proprietatile lor medicinale. Astazi nutritionistii si oamenii de stiinta au redescoperit importanta acestor seminte mici. In 100 g de seminte de susan se gasesc:

• 22,2 g de proteine; acestea produc anticorpi si enzime digestive.

• 21,9 g acizi monosaturati si 62 mg calciu, care protejeaza oasele si dintii.

• 340 mg magneziu; mineralul contribuie la dezvoltarea muschilor, a nervilor si este de ajutor in anxietate.

• 24,4 g acizi grasi Omega-6.

Proprietatile mierii

Mierea a fost consumata pentru intarirea imunitatii din vremea lui Aristotel (384-322 i.Hr). Aceasta are proprietati antibacteriene si antiinflamatorii, ajuta la cicatrizarea rapida a ranilor.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri