joi, iunie 8, 2023

Puterea acestui remediu traditional romanesc apreciata la nivel mondial! Nu o sa-ti vina sa crezi despre ce remediu este vorba!

Bautura cea mai populara in randul romanilor este, mai nou, medicament. Nu e minciuna, studiile biochimistilor americani confirma inca o data ca batranii nu greseau deloc atunci cand alungau bolile cu leacuri in care „picurau” si traditionala bautura. Consumata cu moderatie- nu mai mult de 30 de mililitri pe zi- poate combate cu succes bolile de inima, de stomac si problemele la bila, care fac viata un calvar multor romani.

Tuica noastra de prune, unica prin gustul si aroma sa, te poate face uneori sa uiti de toate, daca o consumi in exces. Consumata insa cu moderatie (30 ml. pe zi, inaintea mesei de pranz), aceasta te poate face sa uiti de povara multor boli.

Cercetatorii americani au analizat licoarea preferata a romanilor si au descoperit cu uimire ca aceasta contine o enzima foarte valoroasa, care combate cu succes bolile de de stomac si problemele la bila. In plus, aceasta are puterea de a proteja inima prin cresterea colesterolului bun concomitent cu scaderea nivelului colesterolului „rau” si a trigliceridelor.

Un alt beneficiu pe care tuica il aduce organismului este reglarea functiilor hepatice, gratie continutului de vitamine A, B, C, D1 si D2, nedegradabile termic si usor de asimilat. Bautura se recomanda in dischinzie biliara, disfunctii ale ficatului provocate de o slaba irigare cu sange a acestuia sau chiar constipatie.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri