Acasă Stiri Stiri Romania Protestatarii din Piata Victoriei anunta un nou eveniment: Operatiunea Steagul UE si Revolutia Luminii!

Protestatarii din Piata Victoriei anunta un nou eveniment: Operatiunea Steagul UE si Revolutia Luminii!

0
Protestatarii din Piata Victoriei anunta un nou eveniment: Operatiunea Steagul UE si Revolutia Luminii!

Dupa ce, pe 12 februarie, protestatarii din Piata Victoriei au format un tricolor urias cu care au impresionat o lume intreaga, grupul de Facebook „Coruptia ucide” vrea sa creeze, tot din hartii luminate, drapelul Uniunii Europene.

„Continuam in acelasi stil pasnic si creativ care ne-a facut remarcati peste hotare! Aparandu-ne drepturile, ne aparam pe noi insine! Romania NU este divizata, ROMANIA ESTE UNITA!

Duminica aceasta, cream impreuna cel mai mare steag al Uniunii Europene.

Calin Popescu Tariceanu, seful Senatului, a spus intr-un mod indirect ca ar fi mai bine sa iesim din UE http://bit.ly/2luDKi9

Teodor Melescanu face intalniri pe ascuns cu Ambasadorul Rusiei http://bit.ly/2lyJoCh

Nu stim exact ce directie isi doresc ei pentru Romania, dar noi, cei care o sa iesim duminica in Piata Victoriei, dorim sa transmitem un mesaj clar pentru Europa.

***Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa veniti cu sursa de culoare: Foaie ALBASTRA + o LANTERNA. In ajutorul vostru vom veni cu foi albastre pe care la ora 21:00 ni le vom ridica deasupra capului si vom lumina cerul cu steagul UE.

Surse culori: FOI COLORATE (NU cartoane), saci de plastic, dosare de plastic, materiale foarte subtiri, aplicatii pe telefon mobil (poze colorate intr-una din culorile de pe steag).

!!!! NU UITATI DE ILUMINAREA FOILOR IN TIMPUL EVENIMENTULUI DE LA O DISTANTA DE APROXIMATIV 10-20 CM !!!!”, se arata pe pagina evenimentului.