sâmbătă, aprilie 1, 2023

Profetia care ne da fiori! Unul din cei mai mari vizionari din lume dezvaluie cine il impinge pe Putin spre al Treilea Razboi Mondial!

Interesele si jocurile de culise ce se afla in spatele provocarilor lansate una dupa alta la adresa Rusiei, mai ales de catre Statele Unite, care par ca vor sa o impinga cu orice pret sa declanseze un nou razboi mondial, sunt desigur foarte complicate. In tot acest hatis tenebros de intrigi si politici criminale, interesele financiare ocupa un loc important, fapt anticipat cu multa vreme in urma de faimosul clarvazator Edgar Cayce.

Edgar Cayce (1877-1945), uneori numit si „profetul adormit”, este considerat unul dintre cei mai mari vizionari din lume, fiind in acelasi timp si parintele medicinei holistice. Cayce este renumit pentru faptul ca, intrat intr-o stare de transa, putea avea acces la diferite dimensiuni si adevaruri despre viitorul omenirii. „Visele sunt raspunsurile de astazi la intrebarile de maine”, spunea Edgar Cayce.

Prezicerile sale s-au dovedit a fi extrem de exacte. Printre evenimentele anticipate de el se numara marea criza economica mondiala (1929-1933) si evenimente legate de ambele razboaie mondiale. De asemenea, Cayce a avertizat in legatura cu moartea timpurie a doi presedinti americani. El a facut si o serie de predictii cu privire la rolul pe care Rusia l-ar juca in viitorul apropiat al omenirii.

In primul rand, Cayce a prezis ca Rusia va fi „renascuta” dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial (acest lucru este vazut ca o referire la prabusirea comunismului si a Imperiului sovietic, in 1989), ea stand ca un ghimpe in coaste pentru cartelul bancar mondial. Cand a fost intrebat, in 1932, cu privire la tendintele politice si economice din Europa, Cayce adus a adus in discutie Rusia:

„Europa este ca o casa prabusita. (…) Exista un ghimpe in coaste pentru multe interese politice si financiare din Europa. Care este numele acestui ghimpe si cum se numeste natiunea la care fac referire? Rusia!”

Presedintele Putin a dat sistematic de furca marilor carteluri financiare internationale, punandu-le bete in roate in ceea ce priveste activitatea lor in Rusia.

Apoi, Cayce a vorbit despre rolul Rusiei ca fiind un fel de „speranta mare a lumii”:

„Din Rusia vine speranta cea mare a lumii, nu in termeni comunisti sau bolsevici, ci in termeni de libertate! Fiecare om va trai pentru semenii sai! Principiul s-a nascut deja. Va dura multi ani pana va fi cristalizat, dar din Rusia vine din nou speranta cea mare a lumii.” (Edgar Cayce, 1944, No. 3976-29), scrie yogaesoteric.

Ultimele stiri

Stiri