marți, mai 30, 2023

Profetia care face inconjurul lumii! Baba Vanga a prezis ca Barack Obama va fi ultimul presedinte al SUA!

Clarvazatoarea Vanga din Bulgaria a prezis ca Barack Obama va fi ultimul presedinte al SUA. Prezicatoarea oarba a facut previziuni si despre atentatele de la 11 septembrie si formarea ISIS.

Ea este cunoscuta ca „Nostradamus din Balcani”, iar ultima sa predictie, care a devenit populara in ultimii ani, se refera la faptul ca Barack Obama este ultimul presedinte american.

Potrivit acesteia, el va fi cauza unei crize economice puternice in SUA si sub administratia acestuia, conflictul dintre statele sudice si nordice se va acutiza. Baba Vanga a sustinut ca cel de-al 44-lea lider de la Casa Alba va fi afro-american, dar si ultimul presedinte al SUA, noteaza The Washington Post.

Clarvazatoarea care a murit in anul 1996 a facut mii de profetii despre viitor, care s-au adeverit cu o exactitate de 85%.

Profetiile despre schimbarea climei si topirea ghetarilor sunt doar cateva dintre acestea. Ea a avertizat in legatura cu aceste fenomene in anul 1950, cand a spus: „zonele reci vor deveni calde, vulcanii se vor trezi la viata”.

Barack Obama ramane in functie pana in data de 20 ianuarie 2017, cand postul sau va fi preluat de Donald Trump.

Sursa: RADOR

Ultimele stiri

Stiri