Problema monturilor isi gaseste rezolvarea in mod nautral! Aceste remedii determina retragerea monturilor in timp!

1080

 

Monturile sunt modificari dureroase ale talpii piciorului cu care se confrunta un numar foarte mare de oameni. Citeste in continuare pentru a afla cum poti folosi puterea remediilor naturale pentru a determina retragerea acestor deformari ale degetelor de la picioare.

Cunoscute sub denumirea stiintifica de hallus valgus, monturile reprezinta acele deformari ale degetelor, caracterizate prin abaterea mediala a degetului mare, fiind rezultatul unei deplasari a oaselor din pozitia normala.

Monturile au aspectul unor excrescente in extremitatea laterala a degetelor mari de la picioare si sunt, in general, dureroase, afectand aspectul piciorului si cauzand uneori deformari ale posturii corecte si a mersului.

Din cauza presiunii exercitate asupra zonei afectate, monturile sunt insotite frecvent si de un anumit grad de inflamatie locala.

Femeile se confrunta mai des cu aceasta problema, din cauza mobilitatii crescute a ligamentelor labei piciorului.

Aceste remedii naturiste vor calma inflamatiile si vor determina retragerea monturilor in timp:

1. Aloe Vera

In fiecare seara, aplicati pe mont o bucata de frunza de aloe vera taiata pe lung, cu fata moale pe piele. Lipiti cu o bucata de leucoplast si incaltati o soseta. Dimineata, cand veti da jos bucata de aloe, veti vedea ca s-a transformat intr-o foita subtire si uscata. Dupa mai multe aplicari de acest gen, totul depinzand de proieminenta montului, nu doar ca montul nu va mai durea, dar se va retrage treptat.

2. Foi de dafin

Zdrobiti fin 5 frunze mari de dafin si turnati in 100 ml de 96% alcool. Lasati-l pentru o saptamana si apoi strecurati-l. Aplicati acest remediu pe degetul cu monturi sau bataturi. Pentru rezultate mai bune inmuiati picioarele in apa calda (apa 3l si o lingura de bicarbonat de sodiu), inainte de a aplica remediul. Se usuca picioarele cu un prosop, se aplica remediul si se pun sosete de bumbac. Tratamentul cu frunze de dafin ar trebui sa dureze timp de 2 luni, iar monturile vor disparea in cele din urma.

3. Aspirina si iod

Atunci cand sunt combinate impreuna, aspirina si iodul dau rezultate foarte bune cand vine vorba de tratarea monturilor.

Amestecati o pastila de aspirina cu 100 ml iod, inmuiati un tampon de bumbac in acest amestec si aplicati pe zona afectata. Lasati sa se usuce si puneti-va sosetele din bumbac. Repetati procedura timp de 30 de zile. Puteti folosi, de asemenea, suc de lamaie si iod pentru a trata monturile. Combinati parti egale ale ingredientelor si aplicati peste zona inflamata.

Sursa: antenasatelor.ro