joi, iunie 8, 2023

Probabil cel mai eficient remediu din Romania – Cura cu catina si miere vindeca in mod miraculos peste 40 de boli!

Cel mai bun cuvant care ar putea descrie acest remediu este acesta “antioxidant”, si unul extrem de puternic. Catina contine de zece ori mai multa vitamina C in comparatie cu citricele si are capacitatea de a tine raceala si gripa departe de tine mai bine decat orice.

Catina cu miere de albine reprezinta un leac valoros impotriva multor boli. Combinatia este incarcata in substante cu rol antioxidant si foarte multa vitamina C, de zece ori mai multa decat lamaia si de doua ori mai multa decat macesele. Vezi ce afectiuni te ajuta sa tratezi catina cu miere si cum sa prepari o reteta sanatoasa.

Catina cu miere contine si alti nutrienti, intre care vitamina A, B1, B2, B6, B9, E, F, K, O, fibre, kaliu, fier, calciu, magneziu, flavonoizi si aminoacizi. Datorita concentratiei foarte mari de vitamina C, catina te fereste de raceli si cu atat mai mult bobitele care inoata in miere.

Catina este un tonic excelent, marind rezistenta atat la efort intelectual, cat si cel fizic. Aceasta se recomanda in astenie de primavara, dar si elevilor si studentilor, mai ales in perioada tezelor si examenelor.

Cum sa prepari catina cu miere de albine

Intr-un borcan de 800 ml, se zdrobesc 500g boabe de catina, peste care se adauga 500g de miere, dupa care 3 saptamani se lasa la macerat in frigider. Se consuma zilnic cate o lingurita din acest preparat si astfel organismul este fortificat in perioadele cand raceala si gripa incearca sa atace.

Proportia ideala este doua parti de miere si o parte catina. Daca se pune prea putina miere, se va subtia foarte mult,  iar catina, fiind destul de zemoasa, va incepe sa fermenteze.

Sursa: realitatea.net

Ultimele stiri

Stiri