luni, iunie 5, 2023

Primarul din Chiajna a inceput lupta electorala si abuzeaza de functie pentru a se razbuna pe firmele care sustin contracandidatii

Primarul Minea a inceput cu represalii impotriva firmelor de publicitate care au avut curajul sa afiseze campania publicitara a candidatului PNL la primaria Chiajna, Petre Anghel, arata chiajna.info.

Dupa ce azi noapte, a fost distrus un panou, astazi firma care gestioneaza spatiile publicitare a primit din partea primariei o adresa prin care este somata sa inlature panourile.

Primaria invoca in somatia trimisa firmei lucrari viitoare ce vor avea loc in zonele in care sunt amplasate panourile publicitare.

Primarul Minea a fost extrem de deranjat de campania inceputa de liberali si a trecut la masuri dure. Desi firma de publicitate are contract valabil, desi plateste sume mari de bani catre bugetul local, Minea a reziliat contractul in vigoare, de la sine putere, in incercarea disperata de a le inlatura panourile. Este un gest tipic de razbunare, primarul incalcând practic contractul semnat intre primarie si societatea comerciala. Minea se comporta ca un vataf, calcând in picioare orice intelegere semnata, doar pentru a arata tuturor ca el este sef si el decide ce apare si ce nu apare pe panourile publicitare din Chiajna. Nu a fost de ajuns ca a somat societatea comerciala in cauza, a trebuit sa le si rezilieze contractul. Acesta demonstreaza clar ca motivatia actiunilor lui Minea este razbunarea.

Surse din primarie ne-au explicat ca primarul Minea a avut o reactie nervoasa ieri dupa ce a vazut panourile expuse in Chiajna si a fost extrem de deranjat de faptul ca liberalii au inceput campania asa devreme.

Din punct de vedere al legii, aceasta permite partidelor sa amplaseze panouri publicitare inaintea campaniei electorale. Panourile sunt interzise in timpul celor 30 de zile de campanie.

Ultimele stiri

Stiri