joi, iunie 8, 2023

Previziunile cutremuratoare pentru 2017! Ce spun crestinii din cea mai dezvoltata tara din lume despre dominatia rasei umane!

Politologii, sociologii si specialistii americani in geopolitica au facut niste previziuni cutremuratoare pentru anul ce urmeaza.
Crestinii din America de Nord cred ca eclipsa de la 21 august anunta sfarsitul dominatiei Omului pe Pamant. Politologii britanici cred ca viata politica internationala constituie cadrul ideal pentru declansarea celui de al Treilea Razboi Mondial.

20 ianuarie. Presedintele nou ales, Donald Trump (70 de ani) va depune juramantul si incepe un mandat de patru ani la Casa Alba.

Cel de al 45-lea presedinte al Americii este o figura politica extrem de controversata. Politica lui a divizat natiunea, a bagat spaima in peste 35 de milioane de migranti, care se asteapta sa fie deportati. Mexicul a luat in calcul incetarea legaturilor economice cu SUA dupa construirea unui zid la granita dintre cele doua state. China avertizeaza ca incetarea colaborarilor dintre cele doua tari poate produce mai multe dezavantaje SUA decat si-ar putea imagina. Iar relatiile cordiale dintre Trump si Putin pot produce dezechilibre geopolitice strategice.

Martie. Dezastrul ecologic devine iminent in contextul in care SUA (ca urmare a politicilor promovat de Donald Trump in campanie) vrea sa anuleze Acordul de la Paris privind cotele de poluare pe plan international. Pana in prezent 100 de tari s-au angajat sa respecte un nivel decent de emisii de dioxid de carbon. Printre cele mai poluante tari din lume se numara China, SUA si India. La ultima intalnire de la Paris aceste tari s-au angajat sa reduca emisiile cu efect de sera, dioxidul de carbon si sa reduca utilizarea gazelor de sist, arata Click.

Mai. sansele ca omenirea sa dispara de pe suprafata Terrei au crescut alarmant. Savantul in calculul probabilitatilor Fergus Simpson, de la Universitatea din Barcelona, crede ca Apocalipsa se poate produce practic in orice clipa incepand cu aceasta luna din 2017. Simpson a declarat pentru The Sun ca „de la inceputurile omenirii si pana in prezent s-au nascut aproximativ 100 de miliarde de oameni, dupa inca 100 de miliarde specia umana dispare”. Din calculele lui sunt 87% sanse ca omenirea sa prinda anul 2100. insa probabilitatile pot scadea dramatic de cand a fost creata „inteligenta artificiala puternica”.

Iulie. Anuntul facut de Trump in campania electorala ca SUA nu va mai avea o participare la fel de importanta in actiunile NATO, daca „nu va fi platita corespunzator de statele in ajutorul carora intervine” a produs un soc mondial. Influenta Rusiei condusa de Vladimir Putin a crescut si bombardamentele din Siria s-au intetit.

Relatiile cordiale dintre cei doi lideri mondiali, precump si parteneriatul strategic ale Rusiei si SUA cu China, pun Europa intr-o postura nefericita. si asa zguduita de iesirea Marii Britanii din UE, Europa se confrunta cu un val necontrolat de imigranti riscul producerii de noi atentate.

Septembrie. Nu unul, ci mai multi teologi au afirmat ca 2017 inseamna finalul dominatiei rasei umane pe Pamant. Conform unor calcule care au la baza Biblia, suntem in anul 7.524 de la Facerea Lumii, in conditiile in care, dupa 6.000 de ani de dominatie, declinul Omului a inceput. in 2017 se implinesc 70 de ani de la infiintarea statului modern Israel si 50 de ani de la unificarea Ierusalimului. „Toate eceste numere au o semnificatie aparte. Dupa 6.000 de ani, declinul Omului a inceput. Intram in anul 7.525 de la Facerea Lumii si termenul de gratie de 1.525 de ani marcheaza schimbari dramatice la nivel global”, a declarat reverendul american Donna Larson.

21 august. Este vizibila din pacate doar de pe continentul american. La Oregon, momentul de bezna totala o sa fie fascinant. Umbra vine din nord, dinspre Oceanul Pacific la rasarit. Practic Soarele va rasari peste SUA din spatele umbrei. Multi considera acest eveniment drept unul plin de semnificatii, acest lucru nemaiintamplandu-se de mii de ani. Eclipsa totala dureaza un minut si bezna totala nu tine mai mult de sase secunde. Rasaritul din eclipsa a fost interpretat de multi ca marcand o schimbare planetara de mare anvergura.

Noiembrie. Scenariul unui razboi nuclear nu a fost exclus nici o clipa din calculele facute de specialisti.

Dintre puterile nucleare ale planetei, doar SUA (6.970 focoase), Rusia (7.300 focoase), Marea Britanie (215 focoase), Franta (300 focoase), Israel (400 focoase) si China (260 focoase) au semnat si ratificat pactul de neagresiune. India, Pakistanul si mai ales Coreea de Nord nu au semnat documentul. in opinia specialistilor, experimentele nucleare din 2016 realizate de liderul de la Pheniang, Kim Jong-un sunt un semnal de alarma deosebit de important pentru umanitate.

Ultimele stiri

Stiri