luni, mai 29, 2023

Prepara aceasta bautura pentru a tine la distanta cea mai de temut boala din Romania!

Bautura miraculoasa este una dintre cele mai apreciate bauturi din intreaga lume, iar numele oferit de catre specialistii din domeniu confirma proprietatile sale extraordinare.

Exista o bautura recomandata de catre un celebru nutritionist din China despre care se spune ca poate distruge cancerul si vindeca multe alte afectiuni grave. Aceasta este cunoscuta sub numele de Miracle Drink. Afla si tu cum se prepara si cum te poate ajuta.

Unui bolnav de cancer pulmonar, pe numele sau Lui Seto, i-a fost recomandata aceasta bautura sa o consume timp de 90 de zile. Dupa aceasta perioada, pacientul a sustinut ca s-a vindecat de cancer. De atunci, Miracle Drink a capatat o notorietate fantastica si oameni din intreaga lume a incercat-o.

Iata ce ingrediente sunt necesare pentru prepararea acestei bauturi:

Ingrediente putine si ieftine

Acest suc nu este deloc costisitor. Pentru a-l putea prepara ai nevoie de sfecla rosie, mar si morcov.

Cum se prepara

Nu numai ca este extrem de ieftina, dar aceasta bautura miraculoasa se prepara si foarte usor.

Se spala bine sfecla, morcovul si marul, apoi se taie cubulete si se pun in blender. Cu tot cu coaja. Se adauga si 50 de ml de apa plata.

Cand se consuma

Aceasta licoare nu poate fi pastrata deloc. Se consuma imediat ce a fost preparata. Este indicat sa beti sucul de sfecla, morcov si mar timp de trei luni, in fiecare dimineata, pe stomacul gol.

Sursa: jurnalul.ro

 

Ultimele stiri

Stiri