luni, iunie 5, 2023

Politica pumnului in gura marca PSD. Clotilde Armand, data in judecata de social democrati. Vor sa-i interzica sa mai scrie pe Facebook si ii cer daune de peste 20 milioane euro!

Clotilde Armand anunta ca a fost data in judecata de primarul PSD al Sectorului 1, Dan Tudorache, care ii solicita daune in valoare de 113.000.000 lei. In plus, el vrea sa-i interzica sa mai scrie despre PSD pe Facebook.

„PSD vrea sa-mi interzica sa mai scriu si sa public pe Facebook. Fiti atenti aici ce face primarul PSD de la Sectorul 1.

Dupa ce au agresat candidatii Opozitiei din Bucuresti, primarul pesedist de la Sectorul 1 m-a dat in judecata pentru ca am publicat pe Facebook date despre achizitiile Primariei Sector 1 – date din SICAP si pentru ca am dat share la investigatiile jurnalistice despre cum se duc banii cetatenilor din sector in buzunarele baietilor destepti din PSD. Cireasa de pe tort e alta. PSD mai vrea sa nu public absolut nimic aici pe Facebook si sa-i platesc daune in valoare de 113.000.000 lei. Ati auzit bine.

Nu va ganditi ca PSD a platit timbru judiciar pentru suma asta. S-a folosit de o ordonanta presedintiala pentru a plati 20 de lei. Ireal, nu? Spune despre acesti bani sa-i virez in contul Centrului Caraiman… exact acolo unde directoare este o fosta primarita PSD declarata incompatibila ANI care a dat un contract in valoarea de 14 milioane E pentru achizitionarea de holtere unui fost consilier PSD declarat si el incompatibil de ANI. Pentru acest contract organizatia USR Sector 1 a depus o plangere la DNA. Dupa aceste ‘pretentie’ mai vrea sa-mi sterg toate postarile despre PSD. Alo, sunteti bine dle primar?!

Acum, pentru ca ‘nu mor caii cand vor cainii’ vreau sa-i anunt pe cei din PSD ca traim intr-o societate democratica unde libera exprimare este garantata de Constitutie. Iar achizitiile Primariei sunt publice conform prevederilor legale.

Dle primar, inca o data aratati ca nu va pasa de cheltuirea banului public. Declansati un proces pentru intimidare si folositi tehnici bolsevice. Nu ati reusit sa ma intimidati. Spre deosebire de colegii dvs de partid eu am incredere in Justitia din Romania”, a scris Armand pe Facebook.

Ultimele stiri

Stiri