joi, iunie 8, 2023

Plan de asasinare a lui Emil Constantinescu! „Totul este pregatit, lunetistul tocmit pentru Constantinescu va actiona cand…”!

Fosta jurnalista Laura Ganea face o dezvaluire uluitoare in cartea sa ”Pretul demnitatii. O istorie altfel”, in care prezinta culisele celor patru ani in care Emil Constantinescu a fost presedintele Romaniei.

In perioada respectiva ar fi existat un plan de asasinare a sefului statului, complot despre care ar fi stiut Dan Iosif si Ion Iliescu, potrivit DC News.

”La ora 18:30 este convocat Consiliul Suprem de Aparare al tarii, unde se va discuta despre instituirea starii de urgenta. Raportul SRI contine si transcrierea unei conversatii telefonice dintre Dan Iosif si Ion Iliescu.

DAN IOSIF: Domnule Presedinte, totul este pregatit, lunetistul tocmit pentru Constantinescu va actiona cand minerii ajung la Bucuresti

ION ILIESCU: Dane, sa nu faci o asemenea prostie!”, se arata in cartea care se lanseaza joi in cadrul Targului de carte ”Gaudeamus”.

In ceea ce-l priveste pe Dan Iosif, Emil Constantinescu a precizat ca era „mai putin demn de lauda comportamentul sau in ipostaza de consilier prezidential al lui Ion Iliescu.

Personalul auxiliar al palatului Cotroceni era terorizat de aparitiile sale brutale, in haina lunga de piele, cu un pistol itit in buzunarul sau drept. Tot de atunci datau si legaturile lui cu lumea interlopa, pentru care era monitorizat de SRI”.

Ultimele stiri

Stiri