marți, mai 30, 2023

Orice om din Romania ar trebui sa evite aceste alimente! Provoaca aparitia cancerului!

In fiecare zi citim despre noi oameni care au fost diagnosticati ca suferind de diferite forme de cancer sau ca au decedat din aceasta cauza. In SUA, aproape 1,5 milioane de cazuri se asteapta sa fie diagnosticate anual in vreme ce 559,650 de oameni se preconizeaza ca vor muri in acest an, potrivit American Cancer Society. Pe masura ce oamenii afla mai multe despre cauzele care produc diferite tipuri de cancer, incep sa inteleaga mai multe despre masurile preventive. Ceea ce inseamna ca exista alimente care pot produce cancer insa si altele care previn cancerul.

Cercetatorii au descoperit ca multe alimente au proprietati ce cresc riscul aparitiei cancerului. Pentru a evita aceasta maladie, iata 6 dintre cele mai nesanatoase produse, pe care este bine sa le scoti din alimentatia ta zilnica pentru a fi sanatoasa.

Organisme modificate genetic

Aproximativ 80% dintre produsele alimentare ambalate contin organisme modificate genetic. Multa vreme oamenii de stiinta s-au straduit sa „reproduca“, plante si seminte, care sunt rezistente in fata insectelor si pesticidelor. Asa au aparut porumbul, soia sau rapita modificata genetic. Ca si consumatoare, ai posibilitatea sa eviti aceste alimente si sa achizitionezi numai produse naturale.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri