luni, mai 29, 2023

Orice fumator din Romania trebuie sa-si curete plamanii de nicotina! Dupa ce am facut asta m-am simtit extraordinar!

Majoritatea dintre noi stim ce inseamna “tuse de fumator”, acea tuse persistenta care isi face aparitia atunci cand o persoana a fumat pentru o lunga perioada de timp. Aceasta este un avertisment din partea organismului care nu ar trebui sa fie ignorat. Organismul tau incearca sa-ti spuna ca fumul inhalat zi de zi este un iritant pentru mucoasa delicata a sistemului respirator. Aceasta iritare constanta – impreuna cu aditivii toxici pe care companiile de tigari ii adauga produselor lor mortale – poate duce in cele din urma la cancer.

Daca esti fumatoare activa, atunci cantitatea de nicotina acumulata in jurul plamanilor tai este destul de mare. Aceasta este una dintre cauzele care duc la dezvoltarea infectiilor pulmonare, si mai grav, a cancerului. De aceea, iata cum poti elimina nicotina.

Exista cateva ingrediente naturale, care sunt disponibile si care se regasesc chiar in bucataria ta, fiind cele care ajuta la eliminarea nicotinei din plamani. In plus, persoanele care fumeaza se confrunta cu deficienta de vitamine in organism, iar acest lucru duce la aparitia problemelor de sanatate.

1. Sucul de morcovi

Morcovul este bogat in vitamine si ajuta la eliminarea nicotinei din plamani. Spala si curata 2-3 morcovi, pe care-i faci suc. Dilueaza sucul obtinut cu apa.

2. Kiwi

Cu un continut ridicat in vitamine, kiwi-ul ajuta la inlocuirea vitaminelor din corp, care sunt eliminate in timp ce fumezi. In plus, este fructul care ajuta la eliminarea nicotinei din organism, nu doar plamani.

3. Apa

Nicotina duce la deshidratarea plamanilor, asadar, bea multa apa pentru a-i mentine hidratati. De asemenea, apa ajuta la eliminarea nicotinei din plamani.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri