joi, martie 30, 2023

Orice fumator din Romania ar trebui sa cunoasca aceste lucruri despre fumat!

Desi reprezinta un viciu despre care s-au scris biblioteci intregi, fumatul mai ascunde in continuare secretele sale. In continuare vom trece in revista unele dintre aceste mituri care te vor ajuta sa cunosti mai bine inamicul.

Subiectele despre fumat au stârnit mereu discuţii aprinse. Dacă despre fumat se ştie sigur că afectează într-un mod negativ sănătatea, unii consideră totuşi că se exagerează cu campaniile împotriva acestui subiect dacă facem o comparaţie cu drogurile sau chiar alcoolul, care afectează nu doar sănătatea consumatorilor, ci şi creierul acestora.

Cu toate acestea, sunt multe lucruri interesate despre fumat  pe care toţi iubitorii de ţigări ar trebui să le cunoască. Până una alta, chiar dacă alegi să fumezi în continuare, măcar să o faci în cunoştinţă de cauză.

# 1: Zahărul din ţigări

Aproximativ 20% din conţinutul unei ţigări este alcătuit din zahăr, însă nu toţi cei care suferă de diabet cunosc acest lucru. Şi nu se mai ştie ce efecte are arderea zahărului pentru organism.

# 2: Ţigările light

Ţigările light sunt produse prin combinarea tutunului cu CO2 şi supraîncălzite până când tutunul îşi măreşte volumul într-un mod asemănător cu spuma expandată. Apoi tutunul expandat este pus în aceeaşi hârtie ca şi ţigările obişnuite.

# 3: Ţigările light şi fumătorii

Fumătorii trag mai puternic din ţigările light şi din cele mentolate decât din ţigările obişnuite ceea ce înseamnă consumul a aceluiaşi nivel de nicotină şi gudron.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri