joi, martie 30, 2023

Obiceiurile simple care atrag succesul si prosperitatea de partea ta!

Fiecare dintre noi speram la un moment dat ca o sa avem noroc sa castigam la Loto ca viata sa ne fie lipsita de griji. Traditia noastra populara este plina de obiceiuri legate de noroc, menite sa imblanzeasca soarta celor mai putin inzestrati in aceasta privinta.

Se spune ca norocosi sunt cei carora le ploua la nunta, cei care au mai multe cuiburi de randunele la casa sau cei carora le iese par alb de timpuriu.

Iata care sunt obiceiurile pe care trebuie sa le urmati pentru ca norocul, succesul si prosperitatea sa va urmareasca tot timpul:

1. Dimineata, cand te ridici din pat, pune jos piciorul drept in primul rand, si apoi stangul. si nu cauta niciodata al doilea papuc, in timp ce primul este deja incaltat. Mai intai gaseste-i pe ambii, apoi incalta-te!

2. Nu lasa niciodata pe masa bucati de paine nemancata, daca vrei sa ai parte de fericire. O bucata de paine, chiar si uscata, nu se va arunca la gunoi, ci se va da drept hrana pasarilor sau animalelor, daca vrei ca prosperitatea sa isi faca loc in casa ta.

3. Nu da niciodata banii marunti saracilor, cei primiti ca rest de la cumparat paine sau sare, caci risti sa cazi in saracie. De asemenea, nu dona ultimul maruntis, ramas in portmoneu.

4. Nu manca sau bea apa dintr-o farfurie sau cana stricata sau crapata daca nu vrei sa fii lipsit de succes, bunastare si prosperitate. Vesela sparta e ghinion si viata se poate fisura.

5. Daca doresti sa ai mereu bani si sa nu cunosti nevoi, niciodata nu transporta banii intr-un tub, nu numara banii din pusculita si niciodata nu pune geanta pe podea.

6. Daca succesul ti-a intors spatele, presara sare pe toate pervazurile din casa ta. Las-o atata timp pana cand norocul nu se intoarce. Dupa asta, ia matura si strange-o toata, fara sa o atingi cu mainile, pune-o intr-un pachet si du-o departe de casa sau ingroap-o, scrie antenasatelor.

7. Cand iti cumperi un portmoneu nou, pune acolo pentru o vreme o bijuterie scumpa din aur. Va aduce o multime de bani si multa avere. Pune in portmoneul in care tii banii frunze de menta si un praf de scortisoara, pentru ca sa banii sa se inmulteasca.

Ultimele stiri

Stiri