marți, mai 30, 2023

O tanara cu chip angelic are o ambitie de fier! Vrea sa fie prima femeie care a vizitat toate tarile de pe Pamant in cel mai scurt timp!

Cassandra De Pecol, o tanara de 27 de ani, din Connecticut, SUA, este pe cale sa devina prima femeie din lume care a vizitat vreodata fiecare tara de pe Pamant. Aceasta mai are doar 15 tari de vizitat, pana acum vizitand 181 state, incepand cu iulie 2015.

In urmatoarele 40 de zile, tanara si-a propus sa sparga recordul mondial pentru cea mai rapida persoana care a calatorit in toate statele suverane (plus inca 11 tari), proiectul incepand in iulie 2015, scrie The Independent.

Calatoria a costat aproximativ 200.000 de dolari pana in prezent, acesta fiind finantata aproape in totalitate de catre sponsori si are ca scop promovarea turismului durabil, De Pecol calatorind in calitate de Ambasador pentru Pace in numele Institutului International pentru Pace in turism.

“Pentru mine nu este vorba despre calatorie, este vorba despre destinatie, imi doresc sa fac ceva impresionant. Asta inseamna atingerea unui record, castigare unei curse sau puterea de a face ceva mai bine decat am facut inainte. Am ales sa-mi traiesc viata intr-un mod unic. Un stil de viata unde sa fac ce vreau, cand vreau si sa-i inspir si pe altii“, a explicat Cassandra.

Calatoria tinerei a inceput in Palau, o tara insulara aflata in Oceanul Pacific, in iulie 2015.

Din iulie 2015 a vizitat 181 de tari.

“Ca o femeie tanara, am visat mereu sa calatoreasc in cat mai multe tari posibil si sa fac lumea un loc mai bun“, a spus De Pecol, scrie Adevarul.

Pentru a intra in Cartea Recordurilor, Cassandra De Pecol mai are de vizitat doar 15 tari in urmatoarele 40 de zile.

Daca reuseste sa finalizeze proiectul, tanara va depasi recordul mondial pentru cea mai rapida persoana care a calatori in toate statele suverane.

Tanara foloseste aplicatia Instagram, oferind publicitate in schimbul cazarii gratuite.

De Pecol nu pleaca niciodata fara harta, pasaport, laptop si aparatul de fotografiat.

Ultimele stiri

Stiri