sâmbătă, aprilie 1, 2023

O planta din afara Romaniei reuseste sa vindece 5 tipuri diferite de cancer!

Desi extrem de apreciat in cercurile constiente de importanta sanatatii, acest arbore nu a reprezentat pana acum un interes atat de mare pentru cercetatorii din domeniul cancerului. Recent, s-a descoperit ca acesta poate trata cu succes cinci tipuri diferite de cancer.

Gratie numeroaselor proprietati, Moringa, cunoscut si ca „arborele miraculos” sau „arborele vietii” este foarte popular in India, Africa, Filipine si incepe sa devina tot mai cunoscut si in Occident.

Conform rezultatelor ultimelor studii, moringa isi merita supranumele, putand sa trateze toate bolile grave ale epocii moderne. In India, tara originara a acestui arbore, cazurile de cancer pancreatic sunt cu 84% mai reduse decat in Statele Unite ale Americii.

Arborele de Moringa a fost utilizat inca din cele mai vechi timpuri de adeptii medicinei alternative, gratie proprietatilor sale antifungice si antibacteriene. In plus, pudra obtinuta este un analgezic eficient, reduce febra si poate combate diabetul.

Cu mentiunea ca sunt necesare cercetari suplimentare, medicii sustin ca arborele vietii poate trata cinci tipuri de cancer: pancreatic, ovarian, de plamani, de ficat si de piele si recomanda introducerea in alimentatie a suplimentelor de moringa.

Sursa: jurnalul.ro

 

Ultimele stiri

Stiri