sâmbătă, iunie 10, 2023

O bautura traditional romaneasca poate trata cele mai variate afectiuni – Mustul

Inca din cele mai vechi timpuri, pe teritoriul tarii noastre, mustul a fost una dintre cele mai apreciate bauturi in aceasta perioada a anului datorita efectului racoritor si proprietatilor sale exceptionale. Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care ti le ofera aceasta bautura traditional romaneasca delicioasa.

Sucul de struguri este cea mai simplă metodă de a te energiza toamna. Dacă vrei să ai o imunitate bună în sezonul rece și să încetinești procesul de îmbătrânire la care este supus corpul tău, bea cât mai des must!

Încetinește îmbătrânirea

Mustul, bogat în vitamine, polifenoli şi în minerale, stimulează sistemul nervos, reduce retenţia de apă şi energizează. Este indicat persoanelor care susţin eforturi intelectuale intense, dar şi celor în convalescenţă, deoarece stimulează imunitatea şi refacerea organismului prin conţinutul ridicat de vitamina C.

Iar consumat pe termen lung, sucul de struguri încetineşte procesele distructive din organism, au descoperit cercetătorii. Asta înseamnă că îmbătrânim mai greu.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri