sâmbătă, iunie 10, 2023

Numerosi oameni din Romania au folosit acest remediu si au scapat de pietrele de la bila!

Operatia de bila este una dintre cele mai frecvente operatii chirurgicale din zilele noastre. Estimarile arata ca in jur de 750.000 de interventii chirurgicale au loc anual pentru a elimina calculii biliari. Desi sunt cazuri cand operatia nu poate fi evitata, exista modalitati prin care pietrele pot fi eliminate in mod natural.

Pietrele la bila sau litiaza biliara apar in urma formarii de concretiuni (calculi) in vezica biliara. Iata cum trebuie procedat, pe parcusul a 6 zile, pentru a scapa de deranjantele pietre la fiere si implicit de interventia chirurgicala.

Iata cum trebuie procedat, pe parcusul a 6 zile, pentru a scapa de deranjantele pietre la fiere si implicit de interventia chirurgicala.

Timp de 6 zile, se bea suc de mere, cate 1 litru pe zi. (se bea inainte de mese sau la 2 ore dupa acestea). In aceasta saptamana se evita mancarurile sau bauturile reci. Pentru a se dilata canalele biliare trebuie sa se consume in special mancare si bauturi caldute sau la temperatura camerei. Sa nu se consume nimic prajit si sa se evite, pe cat posibil, produsele de origine animala (se recomanda postul).

In ziua a sasea, nu trebuie sa se consume medicamente. Daca sunteti racit sau apare o afectiune acuta trecatoare, amanati cura.

In ziua a sasea, se mananca de post (se evita orice fel de alimente de origine animala – carne, lapte, branza, unt si orice e prajit).

Dupa ora 14.00 nu se mai mananca nimic. Puteti bea apa, tot restul zilei.

La ora 18:00 – se beau 200 mililitri apa (aproximativ un pahar) in care s-a amestecat bine, o lingura (aproximativ 20 g) de sare amara (sulfat de magneziu). Sarea amara e un purgativ si actiunea sa principala e sa dilate canalele biliare, pregatindu-le pentru eliminarea pietrelor. De asemenea, curata intestinul, astfel incat pietrele, atunci cand incearca sa iasa, nu se lovesc de mancare sau alte reziduuri si pot fi eliminate usor.

La ora 20:00 – se bea al doilea pahar de apa cu sare amara : 200 mililitri apa – in care s-a amestecat bine, o lingura (aproximativ 20 grame) de sare amara .

Ora 21:30 -daca nu ati avut scaun pana acum, e bine sa va duceti la toaleta sau optional puteti face o clisma cu apa calduta.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri