luni, mai 29, 2023

Nu te lasa prada starilor nervoase! Ai grija de tine cu aceste remedii 100% naturale!

 Nervozitatea sau iritabilitatea poate fi asociata cu diverse tulburari psihice, abuz de substante, sevraj, efecte secundare ale medicamentelor sau boli cronice. Nervozitatea este intalnita si in cazul utilizarii anumitor tipuri de medicamente, substante si afectiuni medicale care afecteaza sistemul nervos central. Iritabilitatea ar putea fi asociata inclusiv cu boli care ar putea priva creierul de substante nutritive si oxigen, de exemplu.

Nu exista persoana care sa nu fi suferit vreodata din pricina starilor nervoase. Indiferent care este cauza acestora, fie unele boli, fie unii factori externi, exista leacuri la care poti apela.

O planta cu proprietati calmante este valeriana. Dizolvi 20-30 de picaturi de tinctura intr-o ceasca cu apa si iei remediul, de doua ori pe zi. Poti apela si la suplimente alimentare pe baza de valeriana.

Levantica

Efect calmant are si uleiul esential de lavanda, o alta planta cu proprietati calmante. Pui doua-trei picaturi in apa calduta in camera in care stai. Va crea o atmosfera relaxanta.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri