marți, februarie 7, 2023

Nu stiai asta! De ce romanii apreciaza ceaiul de tei si de ce ar trebui sa bei si tu!

Ceaiul de tei este un adevarat remediu, indiferent daca este consumat sau nu cu miere. Un adevarat miracol in cazul racelilor, ceaiul de tei a reprezentat o adevarata marca a remediilor taditionale naturiste romanesti si continua sa o faca si in ziua de azi, in ciuda faptului ca exista numeroase remedii in farmacii. Iata ce se intampla cand bei ceai de tei si ce efecte are asupra organismului tau.

Este vremea teilor in floare, asa ca daca ai ocazia culege flori de tei, usuca-le si pastreaza-le pentru ceai de tei, asta in conditiile in care este bine sa bei ceai de tei pentru multiplele sale beneficii.

Iata de ce este bine sa bei ceai de tei si caresunt beneficiile pe care acesta ti le aduce si suferintele pe care le amelioreaza sau le vindeca. Nu doar florile sunt mentionate in lista cu plante medicinale, ci si frunzele, scoarta si seva teiului. Azi cele mai folosite sunt florile de tei si aromatul ceai de tei.

O ceasca de ceai de tei, cu sau fara miere are darul de a functiona ca un adevat miracol pentru raceri, dureri de cap, crampe si colici. Efectele sale antispasmatice sunt recunoascute si foarte intense.

O ceasca de ceai de tei este cel mai bun medicament in stari anxioase, nervozitate, tensiune arteriala crescuta, dar si pentru depasirea noptilor cu insomine. Ceaiul de tei este recomandat in starile de oboseala cronica, tocmai pentru ca inlatura stresul, spasmele si induce un somn adanc, odihnitor, fara nici un fel de efecte secundare pentru sistemul nervos. Ceaiul de tei este foarte bun si pentru linistirea copiilor hiperactivi sau nervosi.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri