joi, martie 30, 2023

Nu i-a venit sa creada! Iata ce s-a intamplat atunci cand a folosit folie de aluminiu pentru a scapa de durere!

Folia de aluminiu este utilizata in principal in bucatarie pentru ambalatul produselor alimentare. Cu toate acestea, exista numeroase alte beneficii ale foliei de aluminiu si te poate ajuta mai mult decat iti poti da seama. Inca din timpuri antice, multi vindecatori rusi si chinezi utilizau alternative ale foliei de aluminiu pentru a accelera procesul de vindecare.

Folia de aluminiu nu este indicate pentru gatit, insa nu este cazul sa o arunci. Afla ce afectiuni poti trata cu ajutorul ei.

Durerea musculara sau de oase iti poate da peste cap activitatea zilnica, iar calmantele nu sunt tocmai indicate, din cauza efectelor adverse pe care le au. In loc sa dai fuga la farmacie cand treci prin astfel de momente, iti propunem sa folosesti folia de aluminiu. Pune-o pe zona inflamata si ar trebui sa scapi de discomfort, potrivit cuisineandhealth.com. Aceasta metoda este folosita de sute de ani, in medicina traditionala chineza si rusa, scrie.

Folia de aluminiu calmeaza orice tip de durere: cervicala, de spate, de brate, de picioare, de articultii etc. Acest remediu este eficient si in tratarea gutei. Tot ce trebuie sa faci este sa invelesti degetul mare in folie de aluminiu si sa il bandajezi. Tamaduitorii chinezi recomanda aceaasta terapie timp de 10-12 zile. Aplic-o zilnic pe zona afectata si las-o sa actioneze peste noapte. Fa o pauza de 1-2 saptamani, iar daca durerea nu trece, repeta tratamentul.

Sursa: realitatea.net

Ultimele stiri

Stiri