joi, iunie 8, 2023

Nu a crezut ca i se poate intampla asta! Iata ce a patit dupa ce a baut vin fiert!

In noptile geroase de iarna o cana de vin fiert poate fi la indemana si ne poate ajuta sa incalzim destul de rapid. Cu toate acestea, vinul fiert are anumite caracteristici distincte fata de vinul obisnuit.

Vinul fiert cu scortisoara este delicios, insa putini stiu insa ca aceasta bautura poate dauna serios organismului. Iata ce nu stiai despre vinul fiert.

1. Te imbeti mai repede

Vinul fiert ne imbata mult nau rapid decat bauturile reci alcoolizate. Bauturile calde sunt absorbite foarte rapid de corpul uman, se duc repede din stomac in intestine si de acolo trec direct in sange.

2. Vinul fiert te ingrasa

Vinul fiert ingrasa deoarece are zahar. Daca este consumat seara, ingrasa si mai mult, deoarece corpul nu are timp sa elimine substantele pe care le stocheaza. De preferat este ca seara sa bem bere sau vin rece.

3. Poti avea dureri de cap

Bauturile care contin zahar pot sa fermenteze in stomac si de aceea ne provoaca dureri de cap. In plus, din cauza substantelor care se degaja in urma fierberii, uleiuri si aldehide, vinul fiert poate sa dea dureri de cap si chiar stari de greata.

Sursa: realitatea.net

 

Ultimele stiri

Stiri