Acasă Spiritualitate Noua motive pentru care esti blocat in acelasi loc!

Noua motive pentru care esti blocat in acelasi loc!

0
Noua motive pentru care esti blocat in acelasi loc!

Viata se schimba in fiecare zi. Si daca ai ramas blocat intr-un loc, e alegerea ta. Este o decizie si nu o sansa care iti hotaraste soarta. Calea poate fi lunga, dar este intotdeauna deschisa pentru tine. Filosoful chinez Lao Tzu a spus: „Chiar si calatoria de o mie de mile, incepe cu primul pas”. Daca nu iti place drumul pe care mergi, ai intotdeauna posibilitatea de a-l schimba. De fapt, trebuie sa schimbi traiectoria miscarii pentru tine. Dar, initial, poti face doar un pas inainte.

Cu alte cuvinte, pentru a supravietui perioadele cele mai dificile din viata, trebuie sa inveti cum sa avansezi din nou.

Daca esti intr-un singur loc astazi, inseamna ca nu te misti. si cel mai probabil acest lucru este din cauza ca …

1. Nu accepti sa porti responsabilitatea pentru situatia creata

Prea multi oameni au obiceiul de a blama soarta sau ghinionul pentru greselile si situatiile in care se afla. si doar cativa recunosc ca situatia in care sunt este rezultatul alegerii facute de ei. in viata, aceasta este baza care trebuie corectata pentru a continua sa creasca. Trebuie sa acceptati situatia, sa va asumati lucruri si situatii, sa invatati o lectie, sa faceti schimbarile necesare si sa continuati.

2. Te lasi prada fricii

Daca faci lucruri grozave si iti realizezi obiectivele, atunci vei intalni neaparat situatii care te vor speria si iti vor provoca disconfort. si ce ar trebui sa faci atunci? Continua fara a-ti pierde entuziasmul. Aminteste-ti, teama, careia uneori ii permitem sa ne controleze viata, este cu adevarat terifianta si complet inutila. Trebuie sa tinem minte intotdeauna: teama este doar rodul imaginatiei noastre.

3. iti ignori menirea

Ceea ce cauti, indiferent daca iti dai seama sau nu, este sentimentul ca esti in viata si ca iti traiesti viata asa cum iti doresti. Nu trebuie sa-i satisfaci pe toti ceilalti. Trebuie sa gasesti ceva in care crezi, ceva in care crezi si te va ajuta sa progresezi, indiferent de actiunile si opiniile altora. Este mai bine sa-ti traiesti viata in mod imperfect decat sa traiesti viata impecabila a cuiva.

4. Tinzi sa fii mereu negativ

Nu e despre cum te uiti la lucruri, dar ceea ce vezi. Cel mai mare obstacol pe care trebuie sa-l depasesti este bariera care exista in capul tau. Daca nu iti controlezi gandirea, atunci ea te va controla. Gandurile negative sunt ca buruienile. Daca nu scapati complet de radacini, vor germina din nou si din nou. Deci – ia-ti soarta in mainile tale. Crede in tine. Nu acorda atentie celor care te lipsesc de increderea in sine. Evita oamenii, locurile, lucrurile si obiceiurile care aduc lucruri negative in viata ta. Nu renunta si nu lasa negativul sa te domine.

5. Nu pretuiesti ceea ce ai

Opreste-te pentru un minut. Inspira adanc. Acum expira. Simti frumusetea respiratiei tale. si spune: „Multumesc!”. Poate ca te-ai trezit astazi cu o durere de cap sau cu o durere de dinti, dar te-ai trezit. Ai avut zile si mai bune decat asta, dar au fost si mai rele. Astazi nu ai tot ce vreti, dar exista totul pentru a avansa. Viata este imperfecta, dar cu siguranta este frumoasa.

6. Traiesti cu gandul la trecut si nu vrei deloc sa fii aici si acum

Astazi nu va fi mai bine, daca vei continua sa te gandesti si sa iti faci griji pentru ziua de ieri. Nu conteaza ce s-ar fi putut intampla sau ar fi trebuit sa fie. Aceasta zi este aici si acum pentru ca tu sa traiesti. Este normal ca acum sa nu ai raspunsuri la toate intrebarile. De fapt, nu le vei avea niciodata. Continua sa traiesti, sa te concentrezi asupra prezentului, sa faci tot ce este posibil si sa ai incredere in viitorul tau.

7. Cauti fericirea nu in interiorul tau

Iluminarea interioara nu este acumularea cunostintelor, ci intelegerea deplina a cine sunteti. Bogatia reala nu are nimic de-a face cu lucrurile materiale. Aceasta este o respingere a abundentei, la care nu exista nici o limita. Ceea ce cauti nu este undeva, este aici si acum, langa tine. Cu cat cauti mai mult fericirea in afara ta, cu atat mai mult ea se va ascunde de tine. Calmeaza-te, tine minte dorintele cele mai pretuite, lasa-le sa se realizeze.

8. Cauti cai si metode usoare

Odata te vei uita in urma si iti vei da seama ca, pentru a obtine cele mai valoroase lucruri, pe care le ai astazi, trebuia sa faci tot ce poti. Ar trebui sa fie asa, deoarece sarcinile complexe pregatesc adesea oamenii obisnuiti pentru un succes extraordinar. Fiecare lupta este data pentru experienta sau pentru invatarea unei lectii. Rezultatul grozav nu se va da niciodata usor.

9. Trebuie sa mergi intotdeauna inainte

Uneori, sa fii puternic si sa mergi inainte e unica alegere pe care o ai. Exista lucruri in viata cu care niciodata nu te vei putea obisnui. Cel mai bun lucru pe care il poti face este calm sa treci peste ele. Acest lucru este normal. Lupta pentru viitor merita efortul. Mai sunt inca multe lucruri frumoase inainte, arata dozadesucces.