joi, martie 30, 2023

Nivelul ridicat de colesterol este o problema? Iata cum poti sa-l reduci in mod natural!

 

Nivelul de colesterol rau ridicat reprezinta o adevarata problema care poate reprezenta cauza a unui numar foarte mare de afectiuni. Citeste in continuare pentru a afla cum poti reduce nivelul colesterolului in mod natura cu ajutorul unui suc miraculos.

O dieta adecvata si bogata poate reduce colesterolul, dar si riscul de aparitie a atacului de cord si a accidentului vascular cerebral. De aceea, este foarte important ca fiecare persoana sa stie ce riscuri implica cresterea nivelului de colesterol din organism.

Colesterolul este o grasime produsa de organism, care ajuta la indeplinirea tuturor functiilor, cum sunt producerea de acizi biliari, absorbirea de catre celule a vitaminei D, stimularea anumitor hormoni, si altele. Toate acestea sunt indeplinite cand nivelul colesterolului este normal, dar ce se intampla cand este crescut?

Atunci cand nivelul este ridicat, se acumuleaza in artere si duce la ingrosarea sangelui, reducand cantitatea de sange care trebuie sa ajunga la organe. Acest lucru duce la dezvoltarea mai multor probleme de sanatate.

Cresterea nivelului de colesterol poate fi cauzata de anumite alimente bogate in grasimi si zaharuri, sedentarism, obezitate, dar si consumul excesiv de alcool. Dar, din fericire, poate fi tinut sub control.

Daca vrei sa reduci nivelul colesterolului in mod natural, incearca acest remediu. Este pe baza de suc de lamaie, patrunjel, bicarbonat si apa, si este foarte eficient. Ajuta la eliminarea grasimii depozitate pe artere, dar si sistemul imunitar. In plus, este un agent purificator, care detoxificaorganismul.

Reteta sucului care reduce nivelul colesterolului:

Ingrediente

– 3 linguri de suc de lamaie

– o lingura de bicarbonat de sodiu

– 5-6 fire de patrunjel

– o cana cu apa

Mod de preparare si consumare:

Pune toate ingredientele intr-un vas inalt, apoi proceseaza-le putin cu blenderul. Vei obtine un suc, pe care trebuie sa-l bei in stare proaspata, in fiecare dimineata, pe stomacul gol.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Ultimele stiri

Stiri