luni, mai 29, 2023

Nimeni nu-ti va spune aceste secrete despre grupa ta sanguina! Este incredibil!

Ar putea grupa sanguina sa-ti afecteze personalitate si modul in care organismul tau relationeaza cu nutritia. Cu siguranta. Japonezii au studiat intensiv aceasta legatura in ultimii 60 de ani si au inteles ca aceasta este o modalitate prin care ne putem intelege unicitatea.

Stim deja ca dietele sanatoase si un mod de viata sanatos este crucial pentru sanatatea noastra generala.

Totusi, o multime de oameni nu stiu ca grupa de sange este la fel de importanta pentru sanatatea noastra. A, B, AB si 0 sunt singurele 4 grupe de sange. Expertii spun ca fiecare grupa de sange este unica si poarta cu ea riscuri ale anumitor boli, pierderea in greutate si chiar caracterul! Afla mai multe despre grupa ta de sange si planuiteste-ti nutritia necesara.

Legatura grupelor de sange cu nutritia

De-a lungul intregii zi, in corpul nostru are loc o reactie chimica asupra fiecarui aliment pe care il digeram, fapt foarte vital pentru nutritie si digestie.

Cei cu grupa 0 trebuie sa manance multe proteine, cum ar fi peste sau carne.

Cei cu grupa A nu depind de carne si opteaza mai mult pentru legume.

Grupa B are nevoie de multa carne rosie si mai putin pui, iar grupa Ab trebuie sa consume multe fructe de mare si carnuri slabe.

Legatura grupelor de sange cu afectiunile

Deoarece multi antigeni se formeaza in celulele rosii, fiecare grupa de sange difera de celelalte. Asa ca fiecare grupa de sange e imuna la anumite afectiunii, dar sensibile la altele.

Legatura grupelor de sange cu personalitatea

Grupele de sange pot afecta caracterul. Cei cu grupa 0 sunt foarte extravaganti, creativi, sociali si increzatori. Cei cu grupa A sunt confidentiali, calmi si artistici. Cei cu grupa B sunt dedicati, puternici, orientati catre scopurile lor, iar cei cu grupa AB sunt timizi, de incredere, responsabili si empatici.

Legatura grupelor de sange cu stresul

Toleranta la stres variaza in functie de fiecare grupa. Cei cu grupa A au mai mult cortizon, hormonul stresului. Daca cineva se enerveaza usor, este foarte probabil sa aiba grupa 0.

Sursa: lyla.ro

 

Ultimele stiri

Stiri