Acasă Sanatate Metoda energetica prin care poti scapa de durerea de spate!

Metoda energetica prin care poti scapa de durerea de spate!

0
Metoda energetica prin care poti scapa de durerea de spate!

 

Durerea de spate iti poate afecta considerabil calitatea de viata si de aceea este foarte important sa gasesti o rezolvare rapida si eficienta in cazul sau. Citeste in continuare pentru a afla ce poti sa faci si care este una dintre cele mai bune metode prin care poti aduce o alinare in acest caz.

Potrivit medicinii traditionale chineze, acupunctura se bazeaza pe forta vitala numita Qi, care strabate corpul uman prin anumite canale si stimuleaza presiunea corpului. Daca medianele sunt blocate, atunci se dezvolta boli.

Metoda este originara din China si s-a raspandit in toata Europa, si este cea capabila de a vindeca si preveni boli, dar si creste imunitatea. Acupunctura este considerata medicina alternativa, si practica ei dateaza din secolul 2 i. e.n.

Atunci cand sunt introduse cu precizie acele subtiri, sunt deblocate canalele si este eliberat fluxul de energie Qi. De asemenea, a fost demonstrat ca prin acupunctura pot fi ameliorate durerile de spate. In plus, s-a dovedit a fi eficienta si pentru durerile cronice si acute de la nivelul coloanei vertebrale.

Cele mai comune cauze ale durerilor de spate:

– Spondiloza;

– Osteoartrita;

– Afectarea ligamentelor;

– Afectarea discului intervertebral.

Acupunctura pentru durerile de spate

Aceasta tehnica presupune introducerea unor ace foarte subtiri la diferite adancimi in punctele strategice de la nivelul corpului. Acest lucru il poate face un specialist sau personal medical calificat. In plus, nu doare si nu este prezent disconfortul si este practica lipsita de riscuri.

Acupunctura este despre mentinerea nivelului de forta vitala Qi in organism, unde circulatia sangelui trebuie sa fie constanta si in care energia sa ramana in corp fara probleme. Prin introducerea acelor in zonele foarte bine selectionate, este restabilita circulatia energetica in corp si durerea este inlaturata. Terapia cu acupunctura implica mai multe sedinte o data sau de doua ori pe saptamana.

Iata pentru ce alte afectiuni mai este recomandata acupunctura:

– Cefalee;

– Recuperare post-accident vascular;

– Crampe mestruale, durere pelviana;

– Durere lombara;

– Durere din osteoartrita;

– Dureri dentare;

– Astm;

– Anxietate;

– Depresie.

Sursa: clickpentrufemei.ro