luni, mai 29, 2023

Metoda care ii face pe romani sa adoarma in mai putin de 60 de secunde! Este uimitor!

Atunci cand vrei sa adormi, de cele mai multe ori stresul te impiedica. Gandurile iți inunda mintea, și nu mai poți face nimic. Este ca și cum lucreaza impotriva ta, și astfel, apare insomnia. Dar, atunci cand adormi in 60 de secunde, ritmul cardiac este stabilizat, lucru care are efect asupra intregului corp.

Apariția brusca a gandurilor negative și lipsa somnului poate provoca insomnia. Daca te confrunți și cu aceasta problema, atunci trebuie sa inveți cateva tehnici care te ajuta sa adormi in mai puțin de 1 minut.

Adormi in mai puțin de 1 minut cu tehnica 4-7-8

Aceasta tehnica a fost inventata de profesorul Andrew Weill, de la Universitatea Harvard, SUA, și este una destul de simpla.

– Respira pe nas timp de 4 secunde pentru a umple plamanii cu aer;

– Ține aerul timp de 7 secunde;

– Apoi, respira usor timp de 8 secunde.

Repeta aceste mici metode de cateva ori și vei vedea cat de eficiente sunt. Dupa ce vei incepe sa respiri normal, nu-ți vor mai veni in gand toate problemele pe care le ai de rezolvat a doua zi. In plus, este metoda care te ajuta sa adormi in mai puțin de 60 de secunde.

De ce este aceasta tehnica eficienta:

Cheia consta in cele 7 secunde in care iți ții respirația. Este important pentru ca atunci cand iți ții respirația, ritmul cardiac scade, iar acest lucru duce la reducerea anxietații. Gandurile negative nu-ți vor mai inunda mintea,  ci te vei relaxa.

Rezultatele se vor manifesta, de asemenea, in timpul somnului. Atunci cand ritmul cardiac este mai mic, corpul este oxigenat in mod corespunzator, iar acest lucru este vital pentru o buna odihna.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri