marți, februarie 7, 2023

Mesajul celei mai tinere femei primar din Romania: Puneti mana la muna, nu stati sa va pice in gura!

Primarul comunei aradene Petris, Irina Onescu isi cearta satenii, pe Facebook, pentru mizeria si buruienile de pe strazi: ”Nu aveti nicio scuza (…) Puneti mana si munciti, nu mai asteptati sa va pice in gura!”.

Pe Facebook Irina Onescu a scris: Probabil ati sesizat ca ieri si astazi am incercat, pe cat se poate, sa curatam buruienile, rugii si iarba, crescute excesiv pe marginea drumului (intersectie DN7-Petris-Corbesti-Rosia Noua). De ce nu s-a facut acest lucru pana acum? Iata o intrebare cu doua raspunsuri, in egala masura valabile.

Probabil v-ati astepta sa arunc din start vina in ograda administratiei anterioare. Dar nu voi face asta. Vina administratiei cade pe locul 2. Pentru ca inainte de toate cred ca este vina noastra, a celor care locuim aici si care nu ne obosim sa tundem cei cativa metri patrati de iarba din fata casei, ori sa igienizam, sa toaletam si sa intretinem catusi de putin aceasta comuna.

Nu aveti nicio scuza, multi dintre voi, pentru faptul ca va lasati ingropati in balarii si mizerie, chiar la voi acasa. Ori ca asteptati sa vina altcineva sa va faca curatenie in ograda.

Gunoaiele au iesit la suprafata dupa ce s-au inlaturat primele straturi de vegetatie. Le-am lasat acolo momentan, sa le “admirati” si sa va “bucurați” de ele. Imi imaginez ca este tare greu sa strangeti in urma voastra…

Puneti mana si munciti, nu mai asteptati sa va pice in gura! Ajutati-l si pe vecinul care poate nu se descurca singur, ori nu are uneltele necesare. Nu ar trebui sa pretindeti bani sau recompense pentru o initiativa care tine de bun simt. Nu va cad mainile daca va sacrificati 2-3 ore dintr-o zi, intr-o luna, pentru o actiune de voluntariat.

Vom da si amenzi de acum inainte, celor care nu isi ingrijesc proprietatea stradala. Daca altfel nu se poate”, arata stireazilei.

Ultimele stiri

Stiri