luni, mai 29, 2023

Medicii sunt uimiti de efectul pe care acest suc il are asupra organismului!

 

Numarul produselor naturiste care contin usturoi este foarte mare si se afla intr-o continua crestere sid in ce in ce mai multi medici incep sa recunoasca puterea vindecatoare a remediilor naturiste. Apreciat inca din vechime, usturoiul este un adevarat medicament. Citeste in continuare pentru a afla ce efecte are sucul de usturoi asupra organsimului tau.

Cancerul este un diagnostic care este privit ca o condamnare la moarte de catre majoritatea pacientilor. Oamenii incearca tot felul de tratamente alternative pentru a preveni si a combate acesta boala atat de crunta.

Daca sunt aplicate ca un supliment in medicina conventionala sau singure, un numar de produse alimentare s-au dovedit a fi eficiente datorita efectului lor anti-tumoral. Usturoiul este un antibiotic verde, care este bogat in uleiuri esentiale, substante azotate, vitamina C. Calitatile curative imbunatatesc saturatia cu potasiu, sodiu, calciu, magneziu, fier si fosfor. El are o actiune puternica de protectie, care ajuta la prevenirea cancerului cavitatii bucale, esofagului si a intestinelor.

Exista deja multe produse de usturoi licentiate care au o compozitie cu totul naturala. Puteti obtine proprietatile benefice ale usturoiului sub forma de tablete, capsule, pudra sau sirop.

Sucul de usturoi este cunoscut de omenire, deoarece este vechi. Acesta este produs care poate face fata acestei boli perfide, datorita unei bauturi miraculoase.

Desigur, reteta de sirop de usturoi este originara din Tibet si puteti chiar sa o preparati acasa. Intr-un mojar de lemn trebuie sa puneti cam 350 g de usturoi zdrobit. Mustul rezultat este plasat intr-un recipient, apoi se toarna 250 de grame de miere pura si aceeasi cantitate de alcool de 96 ° C.

Vasul este etansat cu un capac gros si tinut timp de 10 zile la intuneric, apoi se filtreaza printr-o bucata de matase. Pastrati la intuneric timp de 3 zile si apoi remediul este gata.

Tratamentul trebuie efectuat la timp si nu ar trebui sa fie administrat de catre persoanele care nu tolereaza acest condiment, probleme de stomac (ulcer, gastrita, colita) sau probleme la ficat. La inceput, incepeti cu 6 picaturi raspandite de 3 ori pe zi in 50 de grame de lapte nefiert. In fiecare zi incercati sa cresteti numarul de picaturi.

Sursa: imaginea.info

Ultimele stiri

Stiri