luni, iunie 5, 2023

Medic chirurg la Universitar, mesaj halucinant: „Plecati cu mastile voastre de bufoni. Noi nu credem in botnita pusa la gura si nici in pumnul in gura”. Reactia spitalului

Alin Gabriel Dragomir, chirurg la Spitalul Universitar Bucuresti, incurajeaza teoriile conspiratiei si lanseaza mesaje violente impotriva indemnurilor oficiale de a ne proteja cu masca. „Plecati cu totii, cu tot cu mastile voastre de bufoni si lasati-ne sa respiram liberi in tara noastra”, scrie chirurugul pe Facebook.

„Nu va credem! Nu va credem cand spuneti ca vreti sa ne luati Libertatea pentru ‘binele’ nostru! Izolati-va voi, plecati, acesta e cel mai mare bine pe care ni l-ati putea face! Plecati cu totii, cu tot cu mastile voastre de bufoni si lasati-ne sa respiram liberi in tara noastra. Voi sunteti virusii, voi, politrucii de ieri si de azi, ne-ati imbolnavit, de nu ne mai putem ridica ca popor!

Nu credem nimic din ce ne spuneti, caci de 30 de ani ne mintiti, praduiti si ne vindeti pe 30 de arginti! Toti la un loc in coalitii sau fiecare pe rand, ati jefuit Tara si v-ati batut joc de acest Neam.

Ati instrainat munti si paduri, aur si grane, pamant si petrol. Ne vindeti Limba romana in Ardeal la talciocul vostru politic, ne interziceti Sfintii din Inchisori, ne inchideti in temnitele corectitudinii politice Martirii si Luptatorii acestui Taram, scoateti din manuale copiilor Voievozii si Eroii, stergand cu buretele o intreaga Istorie, punand in loc sminteala, minciuna si portrete de carton. Iar acum vreti sa va credem!

N-ati fost in stare sa faceti in 30 de ani un Drum, de la un capat la altul al Tarii sau sa construiti un singur spital, in schimb vreti ,’sa credem in Covid’, asa cum spunea ieri primul ministru al vostru, un jalnic clovn care repeta papagaliceste aceeasi placa laolalta cu alti actori ai acestei comedii de groaza. Cum oare poti sa condamni oamenii ca nu cred intr-un virus? Sa faci o intreaga ideologie dictatoriala din acest lucru! Nimeni nu spune ca virusul nu exista! Dar de aici si pana a ajunge sa-ti exprimi ‘credinta’ in el, e mare distanta! La fel de mare ca distantarea sociala dintre voi si popor.

Da, noi nu credem in botnita pusa la gura si nici in pumnul in gura, nu credem in lanturi pe Libertate, in carantina si izolare si nici in distantare. Credem in Hristos Mantuitorul, in sangele curs in rauri care-a facut o Tara, in Horea si Closca si Crisan care s-au frant pe Roata Suferintei ca pe Cruce, pentru a ne elibera. Credem in Steagul de Biserica al lui Iancu Avram si-n patul de fier si de Jertfa al lui Radu Gyr de pe care s-a ridicat cand temnicerii-l credeau mort.

Dar stiti voi oare pentru ce s-a ridicat, stiti voi, cei care n-ati fi rezistat ca politicieni nici macar o secunda daca n-ati fi tradat Tara, stiti voi oare de ce? Pentru a scrie o Poezie, pentru a scrie cu oasele lui, Ridica-te Gheorghe, ridica-te Ioane! Pentru noi a scris-o!

Nu credem in voi, nu credem nici macar un cuvant din ce spuneti! Credem insa in Dumnezeu si-n Neamul Romanesc, de care voi, straini sunteti!”, a scris Dragomir pe Facebook, conform Aktual24.

Spitalul Universitar din Bucuresti a anuntat, miercuri, intr-un comunicat de presa ca se delimiteaza de declaratiile chiruugului Alin Gabriel Dragomir, care ii incuraja pe romani sa nu mai poarte masca de protectie.

”Ne delimitam clar de opinia domnului doctor. In incinta Spitalului Universitar de Urgenta de Bucuresti purtarea mastii de protectie este obligatorie. La intrarea in cladirea spitalului, angajatii primesc masti chirurgicale si de asemenea, in fiecare sectie/ compartiment exista masti suficiente atat pentru personal cat si pentru pacientii nostri. Totodata, purtarea echipamentului de protectie este obligatorie pentru personalul medical.

In spital se face zilnic dezinfectie, pentru ca mediul sa fie unul sigur atat pentru personalul medical cat si pentru pacientii nostri. Conducerea Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti incurajeaza un comportament responsabil, nu doar prin purtarea mastilor si a echipamentului de protectie, ci prin respectarea tuturor masurilor impuse de autoritati”, a anuntat Spitalului Universitar.

Ultimele stiri

Stiri