luni, iunie 5, 2023

Marcel Pavel, diagnosticat cu coronavirus. „O dubla pneumonie si acest nenorocit de COVID-19 au fost aproape fatale”

Cantaretul Marcel Pavel, internat zilele trecute la Institutul “Matei Bals”, multumeste personalului medical si precizeaza ca a fost “salvat”, dar mai are inca o perioada “dificila de trecut”.

Artistul a fost diagnosticat cu Covid-19 si se afla internat la Institutul „Matei Bals”. Artistul de 60 de ani se afla sub tratament medicamentos.

″In ultimele zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de inteles ca nu am mai aparut aici pe retelele de socializare! Regretul cel mai mare a fost acela ca mass-media nu se dezminte niciodata, cateva exceptii facand doar anumite publicatii si posturi de tv care au dat stirile la modul foarte corect privind starea mea de sanatate si cauzele reale ale acestei nenorociri care s-a abatut asupra mea, contactand o dubla pneumonie si corelata cu acest nenorocit de COVID-19, fiindu-mi aproape fatale! (…) Acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu si al intreg personalului Institutului ‘Matei Bals‘, condus impecabil de catre domnul Streinu-Cercel, am fost salvat, dar mai avand inca o perioada dificila de trecut si voi reveni la viata cum s-ar spune! Ma plec in fata acestor eroi pentru priceperea, gesturile si eforturile extraordinare ale medicilor, asistentelor medicale, infirmierelor Institutului ‘Matei Bals’”, a scris artistul, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Ultimele stiri

Stiri