luni, iunie 5, 2023

Marcel Pavel da cartile pe fata: „Nu fac jocurile politice ale nimanui, ale niciunei televiziuni. Nu va ramane asa totul. Ii voi da in judecata”

Marcel Pavel s-a declarat foarte indignat, duminica seara, la Antena 3 ca a fost acuzat ca ar fi fost platit pentru a spune ca are coronavirus. El a spus ca s-a luptat pentru viata sa in spital.

„Sunt siderat, am fost afectat, foarte suparat. Eu sunt cu coloana vertebrala dreapta, nu fac jocurile politice ale nimanui, ale niciunei televiziuni. Nu va ramane asa totul. Ii voi da in judecata. Le voi cere daune mari si vreau sa vina cu probe.

Am suferit, la un moment dat am incetat sa citesc (pe Facebook) pentru ca imi facea foarte rau. Doamna doctor poate confirma. Eu niciodata n-am avut conflict cu nimeni nu m-am certat cu nimeni. Raman siderat, oamenii acestia fac rau si semenilor lor. Daca sunt asa de destepti sa mearga la NASA la laborator.

Am sa fac niste investigatii, am vorbit si cu doi avocati, sunt doua publicatii care m-au pus intr-o izoleta. Am ajuns cu masina mea la spital.

(…) Am opt persoane de intretinut, mama mea si fratii mei. De ce sa fac asa ceva, sa intervina toti veninosii astia?”, a declarat Marcel Pavel la Antena 3.

Antena 3 a prezentat doua buletine medicale care dovedesc ca Marcel Pavel este infectat cu coronavirus.

Prezent in studio, Razvan Dumitrescu s-a declarat indignat ca Marcel Pavel ar fi fost acuzat ca a fost platit cu 200.000 de euro pentru a pretinde ca are coronavirus, transmite Aktual24.

Ultimele stiri

Stiri