sâmbătă, aprilie 1, 2023

Mafia farmaceutica mondiala si-ar fi dorit ca acest remediu sa nu iasa niciodata la lumina!

Cartea scrisa de G. Edward Grifiin in anul 1974 este la fel de pregnanta astazi, precum a fost si in ziua in care aceasta a vazut lumina tiparului, iar in unele cercuri, la fel de controversata. Totul se datoreaza existentei unei substante puternice, care, in ciuda potentialului sau de a lupta impotriva cancerului, foarte putini suferinzi o vor cunoaste, iar medicii cu siguranta nu o vor recomanda vreodata ca tratament. Aceasta substanta este vitamina B-17, de asemenea, numita Laetrile. In ciuda faptului ca aceasta este o substanta naturala, utilizarea acesteia in tratamentul cancerului este interzisa.

In volumul sau ‘World Without Cancer’, autorul american Edward Griffin descrie adevarul despre o descoperire mai veche, ascunsa cu grija de marele public, si anume proprietatile curative ale vitaminei B17, numita si laetril sau amigdalina.

Este un fapt demonstrat: aceasta substanta distruge repede celulele canceroase. Autorul ofera mai multe informatii despre vindecarea bolnavilor de cancer gratie B17, precum si explicatiile stiintifice ale actiunilor sale si ridica intrebarea ‘De ce medicina conventionala nu recurge la aceasta pe scara larga impotriva bolii inselatoare?’.

Griffin sustine ca vitamina B17 nu este utilizata in medicina conventionala nu din ratiuni de ordin stiintific, ci din cauza politicii elitei mondiale in domeniul oncologic.

Miliarde de dolari sunt cheltuite anual pe cercetare si tratamente ale cancerului, alte miliarde sunt cheltuite pe productia armatei de substante chimice destinate sa lupte impotriva bolii. Astfel, ascunderea vitaminei B17 este de ordin economic pentru o industrie farmaceutica dominanta in lumea noastra.

Vitamina B17, care ucide cancerul, este continuta in special in samburii de caise. Acestia au fost declarati oficial medicament impotriva tuturor tipurilor de cancer inca acum 35 de ani. Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, dr. Max Gerson si-a tratat cu succes pacientii cu acest remediu si l-a inclus in metoda sa de combatere a cancerului.

Sursa: reporterntv.ro

Ultimele stiri

Stiri