duminică, iulie 25, 2021

Lupta impotriva infectiilor si nu are efecte secundare! Cel mai puternic antibiotic natural din Romania!

 

In timpurile medievale, in absenta medicinii organizate, au existat epidemii mai raspandite decat in prezent. Oamenii au suferit de diverse boli, fara tratamente adecvate. Din acest motiv, oamenii au dezvoltat cu timpul remedii naturiste care sa lupte impotriva infectiilor.

Folsirea antibioticelor in lupta cu infectiile este tot mai putin o solutie valabila, in conditiie in care tot mai multe microorganisme au devenit rezistente la antibiotice. In plus, efectele secundare sunt tot mai greu de suportata in conditiile in care acestea trebuie sa fie tot mai puternice pentru a fi eficiente. Existenta unui preparat natural care sa ne rezolve aceste probleme este mai mult decat o veste buna, este un miracol.

Preparatul pe care il prezentam are numai ingrediente naturale si fiecare element component al acestui tonic are, de sine statator, efecte extrem de benefice asupra sanatatii.

Are efecte antibacteriene, imbunatateste digestia, ajuta la tratarea gripei si racelilor, previne si trateaza infectiile, va scapa de starea de ameteala, de durerile de cap si intareste sistemul imunitar.

Foarte multi oameni apeleaza la acest tonic pentru a-si imbunatati sanatatea per total.

Sa vedem cum se prepara si de ce avem nevoie.

Ingrediente:

– 2 linguri de pudra de turmeric

– 700 ml de otet de mere

– 50 grame de usturoi macinat

– 50 grame de ceapa macinata

– 50 grame de pudra de ghimbir

– 2 linguri de hrean macinat

– 2 ardei iuti, feliati

Metoda de preparare:

– Puneti toate ingredientele uscate intr-un borcan cu capac peste care turnati apoi otetul de mere.

– Lasati borcanul la pastrat intr-un loc racoros si intunecat intre 2 saptamani si 30 de zile (in functie de cat de puternic va doriti sa fie tonicul). Scuturati/ Amestecati borcanul de cateva ori pe zi.

– Dupa perioada de actionare, strecurati aceasta compozitie intr-un alt borcan. Daca mai ramane ceva din compozitie, nu o aruncati, o puteti folosi la gatit.

– Incepeti sa consumati aceasta compozitie luand cate o lingura in fiecare zi si incet, incet incepeti sa consumati cate un pahar.

– Daca aveti infectii mai serioase puteti incepe sa consumati inca de la inceput cate 6 linguri pe zi.

Sursa: realitatea.net

 

Ultimele stiri

Stiri