Acasă Stiri Stiri Romania Ludovic Orban, mesaj pentru romani: I-as sfatui sa renunte la turismul intensiv in locatii unde e aglomeratie

Ludovic Orban, mesaj pentru romani: I-as sfatui sa renunte la turismul intensiv in locatii unde e aglomeratie

0
Ludovic Orban, mesaj pentru romani: I-as sfatui sa renunte la turismul intensiv in locatii unde e aglomeratie

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, ii sfatuieste pe romani sa renunte, in aceasta perioada, la „turismul intensiv in locatii unde e aglomeratie”. seful Executivului a mai declarat, la Digi24, ca anul acesta nu va merge in vacanta.

„Nu merg (n.r. in vacanta). I-am indemnat pe romani sa mearga in vacanta in Romania. Avem o tara superba, sunt atatea locuri frumoase de vazut. Chiar i-as sfatui sa renunte la turismul intensiv in locatii unde e aglomeratie. Se pot duce intr-o multime de locuri frumoase in tara”.

in ceea ce priveste petrecerile de pe litoral, unde participantii nu au mai tinut cont de masurile anti-COVID, Ludovic Orban a declarat ca a trimis controale „acolo, dar nu i-au gasit niciodata in ofsaid”.

„Culmea e ca am trimis controale acolo, dar nu i-au gasit niciodata in ofsaid. ii anunta cineva din echipele de control, dar si aici se poate lucra astfel incat planul de control sa nu fie cunoscut decat de coordonatorul echipei comune care sa nu-l impartaseasca nimanui.

Cred ca in perioada asta chiar trebuie evitat tipul asta de distractii, in care sunt aglomeratii foarte mari. Putem sa le amanam, tinerii au toata viata inainte. De regula, tinerii nu sunt afectati, in cea mai mare parte, dar daca se duc acasa intra in contact cu parintii, cu bunicii, cu unchii, ii infecteaza pe ei si ii nenorocesc pe ei. Asta nu pot sa pricep.

Baiatul meu, desi colegii lui s-au dus la Vama Veche, el nu s-a dus cu ei. Nu numai ca nu s-a dus cu ei, dar mi-a spus ca 14 zile, dupa ce s-au dus, nu se mai intalneste cu ei”, a declarat premierul Romaniei.