joi, martie 30, 2023

Lovitura pe care o pregateste Apple in 2017 celor de la Samsung! Cum va arata Iphone 8?

In goana dupa profit marile companii producatoare de telefoane nu mai au timp/rabdare pentru a investi in cercetare. Asa se face ca Apple se pregateste de o nou varianta de iPhone 8 care ar urma sa aiba ecrane din varietatea plastic OLED, produse de Samsung Display si in general folosite in componenta dispozitivelor mobile prevazute cu ecran curbat.

Partenerul Samsung Display nu este ales intamplator, compania sud-coreeana avand o capacitate de productie pentru ecrane OLED curbate de aproape 100 milioane unitati, suficient pentru echiparea unui nou model iPhone. Sursa citata mentioneaza insa existenta unor „versiuni OLED”, insinuand ca va exista si un model iPhone 8 fara ecran OLED curbat, posibil incadrat la un pret mai mic.

Spre deosebire de ecranele OLED cu substrat din sticla, alternativele cu tehnologie Plastic OLED sunt intalnite mai ales in constructia dispozitivelor mobile cu ecran curbat, cum sunt cele din seria Galaxy edge. In afara de un ecran cu margini curbate, noul iPhone ar putea primi si alte dotari interesante, cum ar fi un set de senzori suplimentari instalati in lateral, prin care dispozitivul sa reactioneze diferit atunci cand este tinut de margini, conform go4it.ro. Cunoscut deocamdata doar din zvonuri, iPhone 8 ar putea fi lansat in luna noiembrie 2017 in varianta cu ecran curbat furnizat de Samsung Display, respectiv cu ecran LCD de tip plat, furnizat de partenerii LG Display si JDI.

sursa: stiripesurse

Ultimele stiri

Stiri