luni, iunie 5, 2023

Lovitura grea pentru Ionut Negoita de la Dinamo! Decizia care rastoarna totul!

Statul i-ar putea da peste cap planurile lui Ionut Negoita. Dupa ce zilele trecute nou manager general al lui Dinamo, Adrian Mutu, a anuntat ca echipa ar putea fi preluata de noi investitori, un proces pierdut de Negoita ar putea incheia afacerea inainte sa inceapa.

Informatiile referitoare la proces au fost publicate pe site-ul Ministerului Justitiei. Decizia data de Tribunalul Bucuresti nu este insa definitiva.

In urma cu aproximativ doua saptamani, Negoita ar fi pierdut un proces cu Nicolae Badea, fost patron al echipei din stefan cel Mare, iar statul ar fi pus sechestru pe actiunile detinute de Ionut Negoita la Dinamo.

Conform unor documente obtinute de cancan.ro, Tribunalul Bucuresti va institui „sechestru asigurator constand in actiuni reprezentand 92,9% de catre Ionut Negoita, pana la concurenta sumei de 2.000.000 de euro”.

Deocamdata, nu exista o confirmare oficiala a informatiei. Astfel, negocierile dintre actuala conducere a lui Dinamo si noii investitori ar putea fi blocate din cauza sumei de doua milioane de euro pe care Ionut Negoita i-ar datora-o lui Badea. Ionut Negoita a devenit investitor la Dinamo in anul 2012, cand a preluat 30% din actiunile clubului, noteaza stiripesurse.

Ultimele stiri

Stiri