marți, mai 30, 2023

Laptele batut ii poate ajuta pe romani sa scape de kilogramele in plus rapid si sanatos! Iata cum!

Poate ti se pare uimitor ca o bautura atat de delicioasa precum laptele batut te poate ajuta sa sapi de kilogramele in plus. Aceasta dieta este una foarte simpla de urmat, in special de cei carora le place laptele batut.

Dacă v-aţi pricopsit cu câteva kilo­grame în plus şi vreţi să scăpaţi repede de ele, încercaţi dieta cu lapte bătut, care „spală” kilogramele şi totodată vă ajută să ţineţi sub control senzaţia de foame. Este sărac în calorii, dar bogat în substanţe nutritive ne­cesare pentru sănătatea or­ganis­mului: proteine, calciu, fosfor şi bacterii lactice.

Deşi se gă­seşte şi în comerţ, cel mai efi­cient este laptele acru preparat în casă.

Într-un castron se pune lapte nefiert, acoperit cu tifon, în apropiere de o sursă de căl­dură. După una-două zile este gata. Se îndepărtează smântâna cu o lingură, apoi se bate bine cu bătătorul.

Se consumă 2 felii subţiri de pâine prăjită şi 1 litru şi jumătate de lapte bătut pe zi, timp de cinci zile pe săptămână. Aveţi voie şi cafea, ceaiuri neîndulcite şi apă. În celelalte două zile se mănâncă normal, dar porţii mici, şi se evită făinoasele şi dulciurile.

Se ţine timp de 2 săptămâni, la sfâr­şitul cărora veţi cântări cu 5 – 6 kg mai puţin.

Sursa: realitatea.net

Ultimele stiri

Stiri