Klaus Iohannis a mers la protestatarii de la Cotroceni! „Imi exercit mandatul de presedinte ascultand vocea tuturor romanilor”

2926

Presedintele Klaus Iohannis a mers, miercuri seara, la protestatarii de la Palatul Cotroceni, fiind intampinat cu huiduieli.

„Am fost in aceasta seara sa vorbesc cu oamenii care protesteaza de cateva zile in fata Palatului Cotroceni. inteleg sa imi exercit mandatul de presedinte ascultand vocea tuturor romanilor, indiferent de optiunile lor. Este absolut firesc sa existe diferente de pareri si puncte de vedere si este dreptul fiecarui cetatean de a-si face cunoscute convingerile, in mod pasnic si civilizat”, a scris Iohannis pe Facebook.

In jurul orei 18.10, presedintele a iesit din curtea Palatului Cotroceni si a traversat strada, mergand la manifestanti. seful statului a stat acolo cateva minute, incercand sa aiba un dialog cu protestatarii.

„Suntem cu totii romani”, le-a spus presedintele protestatarilor. Ei l-au huiduit si i-au reprosat ca a dezbinat tara, strigand „Demisia”.

Dupa plecarea presedintelui, angajati ai Administratiei Prezidentiale le-au dus protestatarilor ceai, insa ei l-au refuzat.

In fata Palatului Cotroceni sunt peste 100 de manifestanti, care protesteaza pentru a patra zi consecutiv.