luni, iunie 5, 2023

Judecatorul Cristi Danilet a rabufnit, dupa ce a aflat cati bani de la buget ajung la Chirieac, Voiculescu, Andronic, Ghita: „Practic, banii mei sunt dati de stat la cei care ma ataca”

Judecatorul Cristi Danilet are o reactie taioasa legata de informatiile privind sumele incasate de televiziunile si site-urile care au atacat justitia prin ordonanta Guvernului de „sprijinire a presei”.

„Cand banii statului se duc spre finantarea televiziunilor si site-urilor anti-stat de drept si anti-justitie poti spune ca traiesti in zona crepusculara. Practic, banii mei sunt dati de stat la cei care ma ataca. Sa fie primit!!, ce sa zic altceva?!”, a scris Danilet pe Facebook.

Press Media Electronic SRL, firma controlata de Bogdan Chirieac, va incasa peste 224.000 de euro de la Guvernul PNL in cadrul „campaniei de informare publica” privind epidemia de coronavirus.

Chirieac se afla in top 10 al beneficiarilor din zona online de fonduri guvernamentale. Pagina de Media scrie ca firma lui Chirieac va incasa 224.017 euro pentru cele patru luni in care va fi derulata campania.

Pe locul trei se afla Editura Evenimentul si Capital, cu 295.408 euro, firma care este controlata de Dan Andronic, trimis in judecata de DNA pentru fapte de coruptie.

Chirieac s-a inscris cu cinci site-uri pentru a accesa fondurile guvernamentale: DC News, Stiri Diaspora, DC Medical, DC Business, Defense Romania.

Press Media Electronic SRL este detinuta in proportie de 94% de Bogdan Chirieac, alte cate 3 procente fiind detinute de Crisan Rudolf Andreescu si Val Vilcu.

De asemenea, trustul lui Voiculescu ar urma sa incaseze peste 2,3 milioane de euro.

Ultimele stiri

Stiri