luni, februarie 6, 2023

ISU Bucuresti Ilfov sfatuieste oamenii sa isi instaleze aplicatia pentru avertizari!

ISU Bucuresti Ilfov se pregateste pentru fenomenele meteo extreme anuntate pentru sambata si recomanda oamenilor cum sa se protejeze in orele in care Capitala se va afla sub avertizare de cod portocaliu de furtuna.

De asemenea, reprezentantii institutiei recomanda oamenilor sa isi instaleze pe telefoanele mobile aplicatia DSU pentru avertizarea populatiei.

Aceasta poate fi descarcata din Google Play si iTunes.

ISU Bucuresti Ilfov a transmis si ce masuri s-au luat in conditiile emiterii codului portocaliu de ploi insemnate cantitativ si vant intens:

1. Informarea populatiei si formularea de recomandari aferente fenomenelor meteo periculoase, prin intermediul canalelor de comunicare institutionala (Facebook, site, Twitter) si prin intermediul panourilor cu afisaj electronic.

2. Informarea comitetelor locale din Bucuresti-Ilfov si transmiterea catre acestea a unui set de masuri si actiuni care se impun a fi adoptate.

3. Pe durata codului se va activa Centrul de Coordonare si Conducere a Interventiei la nivelul Capitalei si judetului Ilfov.

4. Pregatire resurse si personal pentru interventie la nivelul ISU B-IF.

Iata recomandarile ISU Bucuresti Ilfov pentru populatie:

Pentru Capitala a fost emis un cod portocaliu de ploi insemnate cantitativ si vant intens valabil de sambata, 7 octombrie, ora 09:00 pana duminica, 8 octombrie, ora 15:00.

Ultimele stiri

Stiri