joi, iunie 8, 2023

Iohannis anunta ca va participa la evenimentele de comemorare a tragediei din Clubul Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va participa la evenimentele de comemorare a tragediei din Clubul Colectiv, din 30 octombrie 2015, in urma careia au murit 64 de oameni. El si-a exprimat speranta ca vor participa multi romani la comemorarea victimelor tragediei.

Presedintele Iohannis a spus ca nimeni nu a uitat tragedia de la Colectiv si nimeni nu a incetat sa spere ca lucrurile se vor indrepta.

Seful statului a adaugat ca trebuie sa admitem ca aceasta tragedie este o rana adanca pentru romani si nici acum, dupa un an de zile, nu se poate spune ca societatea a trecut peste sentimentul de revolta.

Klaus Iohannis a anuntat ca va participa la evenimentele de comemorare a tragediei din urma cu an, in urma caruia 64 de persoane si-au pierdut viata.

”Sper sa o faca si multi alti romani”, a mai spus presedintele la Adevarul Live.

Pe 30 octombrie 2015, formatia rock Goodbye to Gravity isi lansa cel de-a doilea album, ”Mantras of War”, printr-un concert in Colectiv. in urma incendiului care a izbucnit in clubul bucurestean si-au pierdut viata patru dintre cei cinci membri ai trupei, alaturi de jurnalisti si fani. in afara celor 64 de tineri decedati, peste 160 de oameni au fost raniti in incendiu.
viewscnt

Ultimele stiri

Stiri