Incredibil! Cancerul de prostata poate fi tratat in mod natural! Iata cum!

1546

 

Desi tratamentul cancerului s-a transformat intr-o adevarata industrie, pentru tratarea acestei boli exista numeroase remedii naturiste extrem de eficiente. Citeste in continuare pentru a afla care sunt cele mai eficiente tratamente naturiste pentru cancerul de prostata.

Tratament naturist pentru cancerul de prostata se refera la diverse alimente care pot fi consumate pentru a preveni sau a trata aceasta boala. Si anumite modificari ale stilului de viata, cum ar fi exercitiile fizice sau yoga, pot contribui la prevenirea acestui cancer. Consumul de ulei de peste, de soia, de suc de rodie sau de negrilica reprezinta un remediu foarte eficace in tratarea cancerului de prostata. E important sa te consulti cu medicul inainte de administrarea oricarui supliment alimentar. Tratamentul naturist poate fi complementar celui conventional.

Cancerul de prostata apare de obicei la barbatii de peste 50 de ani. Este un tip de cancer destul de des intalnit. Acesta apare la nivelul prostatei, o glanda care face parte din sistemul reproducator. Evolueaza lent, putand fi depistat din timp. Aceasta face din cancerul de prostata unul dintre tipurile de cancer mai usor de tratat. E important sa fii atent la simptome precum probleme legate de urinare sau dureri la urinare. Acestea pot indica un astfel de cancer.

Tratament naturist pentru cancerul de prostata

Cauzele cancerului de prostata variaza de la cele ereditare (genetice) la o alimentatie deficitara, un stil de viata inadecvat sau anumite medicamente. Remediile naturiste sunt eficiente in prevenirea si tratamentul acestui cancer, mai ales in combinatie cu tratamentul conventional.

Ulei de peste

Uleiul de peste contine acizi grasi de tipul omega 3. Acestia sunt asociati cu reducerea inflamatiei din corp, socotita adesea o cauza de aparitie a diverselor boli, inclusiv cancer. In plus, acizi grasi omega 3 cresc colesterolul bun si il scad pe cel nociv, corelat cu scaderea riscului de cancer. Poti consuma ulei de peste sau peste gras, cum ar fi ton, macrou sau somon de trei ori pe saptamana pentru a-ti asigura necesarul de omega 3.

Soia

Nu se cunoaste inca exact legatura intre consumul de soia si cancerul de prostata. S-a observat insa ca in tarile unde se consuma cantitati ridicate de soia, precum Japonia sau China, riscul de cancer de prostata este mult mai scazut. Se cunoaste faptul ca fitoestrogenii din soia sunt benefici pentru femei, avand rol in intarzierea menopauzei si mentinerea densitatii osoase. Se pare insa ca ei au un rol si in prevenirea cancerului de prostata la barbati.

Suc de rodie

Rodia are un continut urias de substante antioxidante, iar acestea pot intarzia imprastierea cancerului in alte parti ale corpului, dar si dezvoltarea tumorilor. Consuma zilnic un pahar de suc de rodie pentru prevenirea, dar si pentru tratarea cancerului, nu doar de prostata, ci de multe alte tipuri.

Ulei de negrilica

Uleiul de negrilica sau de chimen negru este un remediu traditional foarte vechi. Acesta are efecte extraordinare asupra cancerului de prostata. Uleiul de negrilica prezinta puternice proprietati antitumorale si anticancerigene. Poate reduce semnificativ numarul de celule cancerigene si reduce dimensiunea tumorilor. Uleiul de negrilica este foarte util in prevenirea cancerului de prostata.

Sursa: libertateapentrufemei.ro