luni, mai 29, 2023

Imaginile care fac inconjurul lumii! Groapa uriasa care a inghitit o intersectie din Fukuoka, reparata perfect dupa doar 48 de ore

Autoritatile din orasul japonez Fukuoka, unde o groapa uriasa a inghitit o intersectie intreaga, au reparat soseaua in numai cateva zile, iar zona a fost redeschisa traficului.

Intr-o demonstratie tipica de eficienta japoneza, muncitorii au lucrat 24 de ore din 24 pentru a umple groapa cu 6.200 de metri cubi de nisip si ciment. Lucrarea a durat doua zile.

Pe langa reparatiile la carosabil, muncitorii au reparat sistemul de canalizare, de alimentare cu gaze, semafoarele si stalpii de iluminat care au fost inghititi de groapa enorma aparuta pe 8 noiembrie dimineata.

japoniaaaa

Echipele de muncitori au fost laudate de populatie pe retelele de socializare. „Sunt surprins ca drumul a fost redeschis intr-o saptamana”, a scris un utilizator pe Twitter. “Impresionant. A fost rapid”, a scris un altul.

Autoritatile au inspectat lucrarea, au declarat zona sigura si au redeschis-o pentru trafic.

Primarul din Fukuoka, Soichiro Takashima, a dat asigurari ca terenul in zona afectata este in prezent de 30 de ori mai rezistent decat inainte. El a adaugat ca a convocat o comisie de experti pentru a stabili cauzele aparitiei gropii.

Groapa, care a avut o adancime de 20 de metri, a provocat haos pentru navetisti, dupa ce circulatia metroului a fost intrerupta pentru mai multe ore. De asemenea, in zona a fost oprita alimentarea cu energie electrica si cu gaz.

Ultimele stiri

Stiri