sâmbătă, aprilie 1, 2023

Imaginea care a facut inconjurul internetului! Ce au descoperit doi americani pe un lac inghetat

Doi elani au fost gasiti cu coarnele incalcite, inghetati sub 20 de centimetri de gheata. Imaginile cu cele doua animale din Alaska au amutit internetul. Prea preocupati sa se lupte in sezonul de imperechere, cele doua animale au ajuns intr-un lac si au inghetat, relateaza The Telegraph.

Profesorul Brad Webster a fost cel care a facut aceasta descoperire, in timp ce se plimba cu un prieten. El a vazut coarnele unui elan cum ies din lacul inghetat. Initial, a crezut ca este un animal sub gheata, insa dupa ce a privit mai atent a observat ca sunt doi elani care au ramas blocati, cel mai probabil, in urma unei lupte.

Brad Webster a revenit mai tarziu cu prietenul sau, Jeff Erickson, pentru a sparge gheata. Ei au recuperat o parte din animale, pe care intentioneaza sa o foloseasca drept mancare pentru caini. Totodata, cei doi au spus ca vor transforma in trofee capetele elanilor.

“A fost o imagine atat de ireala. Erau atat de linistiti, insa si un tablou pentru cat de brutala si necrutatoare poate fi viata”, a declarat Jeff. Cel mai probabil, cei doi elani au inceput sa se lupte pe lacul inghetat, luptele intre aceste animale fiind frecvente in timpul sezonului de imperechere. Gheata s-a spart, iar cele doua animale au ramas blocate sub apa, avand coarnele incaierate, scrie libertatea.

Ultimele stiri

Stiri