Iata de ce persoanele cu grupa sanguina 0 sunt cu adevarat speciale!

773

 

Grupa sanguina joaca un rol deosebit de important in viata oamenilor, fie ca ne dam seama de acest lucru sau nu. In continuare iti vom prezenta cateva motive serioase pentru care persoanele cu grupa sanguina 0 sunt cu adevarat speciale.

Persoanele care au acest tip de sange au jucat un rol important in orice societate, din cele mai vechi timpuri, chiar si astazi. Grupa sanguina 0 este primordial tipul de sange al stramosiilor nostri, care au fost diferiti de ceilalti.

Se crede adesea ca unicitatea lor provine din faptul ca stramosii nostri erau vanatori care trebuiau sa observe si sa evalueze cu exactitate mediul pentru a fi capabil sa supravietuiasca.

Persoanele cu sange de tip 0 poseda calitati uimitoare, cum sunt energia si capacitatea de a ramane concentrat, de putere, caracteristici necesare pentru conducere, productivitate si proactivitate. Mostenirea lor genetica le ofera posibilitatea de a fi puternici, productivi, de a avea o viata lunga si sa fie optimisti.

Specialistii japonezii asociaza aceasta grupa de sange cu un anumit tip de personalitate. Persoanele sunt adesea descrise ca fiind organizate, responsabile, constiincioase si practice. Acestea sunt considerate logice si capabile sa se orienteze mai bine.

Cu toate acestea, obiceiurile nesanatoase sau nivelul ridicat de stres, alimentatia precara, lipsa de activitate fizica, sunt cele ce-i fac sa fie sensibili la efecte adverse metabolice, inclusiv la rezistenta la insulina, activitate redusa a glandei tiroide si obezitate. In cazul in care sunt stresate, devin nervoase, hiperactive si impulsive.

Persoanele cu acest tip de sange sunt predispuse la anumite boli, cum sunt ulcerul si disfunctii tiroidiene. Ei au nivelul de acid gastric mai ridicat decat oamenii cu celelalte grupe de sange, ceea ce duce la ulcere stomacale si iritarea stomacului.

De asemenea, oamenii cu grupa sanguina 0 au adesea un nivel scazut de hormoni tiroidieni si iod, un element chimic al carui unic scop este de a reglementa hormonii tiroidieni. Acest lucru cauzeaza multe efecte secundare, cum sunt obezitatea, retentia de lichide si oboseala.

Pentru a evita toate aceste efecte secundare, trebuie sa devii mult mai activa fizic, pentru a te mentine sanatoasa si stabila emotional. Activitatea fizica regulata trebuie sa fie de trei pana la patru ori pe saptamana.

Daca deja te confrunti cu kilogramele in plus, trebuie sa faci exercitii. Pentru cele mai bune rezultate, exercitiile de aerobic trebuie sa aiba o durata de 30-45 de minute, cel putin de patru ori pe saptamana.

Pentru a evita reactiile impulsive, stabileste obiective clare, indiferent daca acestea sunt anuale, lunare, saptamanale sau zilnice si planifica totul in timp.

In cazul in care prea obosita, deprimata sau plictisita, esti mai vulnerabila la un comportament distructiv, inclusiv impulsivitate. Atunci cauta surse care sa te distreze. Si, atunci cand te afli sub stres, evita luarea de decizii.

Sursa: clickpentrufemei.ro