Iata cum poti folosi frunzele dafin pentru a-ti detoxifia organismul!

692

In cazul in care te-ai decis sa urmezi o detoxifiere si nu ai idee ce trebuie sa faci, noi iti oferim o solutie foarte la indemana. Vei avea nevoie doar de frunze de dafin. Citeste in continuare pentru a afla ce trebuie sa faci.

Primavara este momentul ideal pentru detoxifierea organismului. De aceea in acest articol va aratam cum puteti face acest lucru cu o licoare magica din foi de dafin.

Frunzele de dafin sunt un condiment popular care pot fi folosite nu numai pentru feluri de mancare aromate, ci si pentru a face o potiune care curata organismul de toxinele acumulate si sare.

De ce este necesar sa purificati organismul periodic?

Toxinele care se acumuleaza in corpul uman, previn o buna functionare a organelor, ceea ce inseamna ca organismul e slab si va puteti imbolnavi mai usor.

Cum simiti ca aveti urgent nevoie de o detoxifiere?

Daca simtiti o greutate constanta sau observati o lipsa a poftei de mancare, aveti pungi sub ochi sau obositi prea repede, cel mai probabil aveti nevoie de detoxifiere a organismului. Exista diverse plante cu care puteti pregati un decoct pentru detoxifiere, insa foaia de dafin este printre cele mai frecvent utilizate.

Iata care sunt ingredientele necesare pentru a pregati potiunea: 5 frunze de dafin si 300 ml de apa.

Mod de preparare: Puneti o oala cu apa pe aragaz si se lasa sa fiarba. Apoi se adauga frunzele de dafin si se fierbe timp de cinci minute. Luati potiunea de pe foc si apoi pastrati amestecul intr-un termos. Se inchide recipientul si se lasa sa stea deoparte timp de trei ore.

Puteti bea din aceasta potiune toata ziua. Este important sa nu o beti dintr-o data. Pentru detoxifiere este recomandat ca potiunea sa se bea trei zile consecutive, apoi faceti pauza timp de o saptamana.

Este posibil, in timp ce beti potiunea, urina sa se schimbe si sa aibe o culoare roz pal. Nu va faceti griji, e absolut normal, acest lucru inseamna ca frunzele de dafin isi fac treaba si elimina sarea si toxinele din organism.

Mai mult, amestecul poate provoca o dorinta pentru urinare mai frecventa. Efectul complet al acestei potiuni va fi observat in doua saptamani. Numai atunci veti simti ca sunteti plini de energie si vei vedea ca dispar simptomele adverse care insotesc acumularea de toxine.

Daca aveti o boala severa sau nu v-ati detoxifiat organismul niciodata, consultati un medic inainte de a lua potiunea – pentru siguranta dumneavoastra si o stare buna de sanatate.

Sursa: imaginea.info