Iata cum poate fi tratata hiperaciditatea in mod natural!

834

In cazul in care ai aceasta problema si obisnuiesti sa folosesti pentru tratarea ei remedii de la farmacie, trebui sa stii ca acestea au numeroase efect advese. Remediile naturiste, prezentate in randurile urmatoare, sunt mult mai eficiente si sunt lipsite de aceste efecte adverse.

Cresteri ale aciditatii gastrice (hiperaciditate) apar frecvent in cazul ulcerului stomacal. Principalele semne ale acestei disfunctii sunt arsurile in capul pieptului (epigastru) si durerile de stomac.

Daca va confruntati deseori cu asemenea probleme, inseamna ca mancati mult prea repede, va balonati ori sunteti permanent nervosi. O cura cu vitamina D2, magneziu si calciu, va va fi de un real folos. De asemenea, urmatoarele ceaiuri vor veni in ajutorul dvs.

Infuzie de flori de salcam

Turnati peste doua lingurite de flori o cana cu apa clocotita. Lasati zece minute, apoi strecurati. Beti doua cani de ceai pe zi, intre mese. Calmeaza senzatia de arsura.

Infuzie de frunze de zmeur

Puneti peste o lingurita de frunze uscate si bine maruntite o cana cu apa clocotita. Acoperiti vasul pentru zece minute, apoi strecurati. Beti doua-trei cani zilnic. Ceaiul contribuie la micsorarea aciditatii gastrice…

Ceai complex

Faceti un amestec din 25 g seminte de fenicul, 50 g radacina de nalba mare, 25 g flori de nalba de padure, 25 g frunze de roinita, 50 g coada-soricelului, 25 g flori de violete. Puneti la o cana de apa clocotita o lingurita de amestec. Lasati sa se infuzeze 15 minute. Strecurati si beti cate o cana, dupa fiecare masa.

Sursa: antenasatelor.ro